keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Väsyneitä eläimiä ja pääsykokeita

Aamulla heräsin herätyskellon pirinään ja nousin aamutalliin, heti silloin jo oli kauhian lämmin ja tuntui jotenki aivan ihanalta kun oli valosaa ja linnut laulo.
Annoin molemmille leipää kuppeihin, ja menin ottamaan Ranalta kääreet pois, harjasin jalat ja laitoin tarhasuojat takajalkoihin.
Vein tamman ensimmäisenä ulos, jonka jälkeen nappasin ponin päitset koukusta. Kokeilin Papun jalan, joka tuntui todella hyvältä. Talutin tokkuraisen kirjavan ulos, hitain askelin ja rauhallisesti. Poni käveli todella hyvin ulos, eikä ollut edes niin jäykkä mitä yleensä.



Vein 10 aikaan hevosille paljon heinää, ja täytin vesiastiat. Kävin vielä lisäämässä Artullekkin ruokaa. Lähdimme äitin kanssa Ruukkia kohti, sillä mulla oli pääsykokeet ratsastuksenohjaaja linjalle. Pääsykokeet meni tosi hyvin, menin ratsastuskokeen Sintillä, joka ei ole ehkä koskaan ollut hypätessä niin rauhallinen. Super tamma! 



Kotimatkalla pysähdyimme K-maatalouteen ostamaan Ranalle Krafftin täydennysrehua, melassia, kivennäistä, elektrolyyttejä, talikkoa, vitamiineja ymsyms.
Lisäksi Papu sai banaaniliketin viikonloppua varten kun se joutuu jäämään yksin kun me lähdetään Ranan kanssa Tervoon kenttäkisohin.



Kotiin saavuttua purin tavarat ja menin siivoamaan Artun kanssa tallin. Yleensä poju vetelee täyttä pukkilaukkaa koko siivouksen ajan, mutta tänään se simahti kuumuuden takia yllättävän nopeasti ja lopulta se löhösikin karsinassa varjonurkassa.
Nyt lähden laittamaan Ranaa valmiiksi kouluvalmennusta varten, luvassa siis viikonlopun kisaradan treenaamista :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


ihania elukoita varsinkin Arttu<3

sohvi kirjoitti...

Arttu on huippu <3

Anonyymi kirjoitti...


jäähän Papulle kaveriksi toi pupu vai onks se tallissa?

sohvi kirjoitti...

Juu jää pupu ja toinen koirista :)