sunnuntai 4. toukokuuta 2014

OR Drive In !

Tää tyttö on nyt onnellisesti syksyyn asti kotona. Oli ihana laittaa kaikki heppojen tavarat talliin, tuoda kaikki omat tavarat kotiin. Nyt on niin helpottunut ja onnellinen fiilis.
Eilen käytiin köpöttelemässä Nooran ja Jokeri hepan kanssa maastossa kunnon lenkki ja tänään olikin hyppypäivä.
Aamulla heräsin ruokkimaan ja viemään hepat ulos, painelin takas nukkumaan ja heräsin 10 aikaan äitin herätyksiin. Tuli aika kiire kun puol 12 oli lähtö Äimärautiolle. Onneksi äiti ja Pihla oli jo touhuamassa tallissa. Käytimme Pihlan kanssa hepat pienellä kävelyllä, otimme sisään, hoidimme molemmat ja annoimme Artun vedellä aamu karate potkunsa tallin käytävällä.
Puol 12 aikaan lastasimme Ranan ja lähdimme Äimärautiota kohti. Edessä oli siis pienet Drive In hyppysessiot. Edessä 100cm ja 110cm. 
Olimme kisapaikalla aivan liian aikaisin, ja Rana kerkesi ehkä jo vähän kuukahtaa kisapaikalla. Metrin verkka meni ihan hyvin, mutta radalle menin ehkä vähän liian rennosti ja niin hevonenkin oli sitten liiankin rento. Koko rata meni alitemmolla.
110cm verkassa herätin tamman kunnolla ja se tuntuikin paljon paremmalta. Radalla tamma oli tosi hyvä, ja nyt se oli taas hereillä. Mutta nykäsimme muutamat turhat puomit alas. Omia vikoja.





Seuraavat kisat onkin jo ensiviikonloppuna taas Oulussa, jossa hyppäämme pelkän 110cm, ja sitten seuraavat on Pikkaralassa jossa hyppäämme ensimmäisen 115cm, jos kaikki menee nyt nappiin.

Kotona hepat söivät sisällä päiväheinät, jotta Rana sai kuivaa rauhassa. Kylmäsin jalat patjoilla ja kylmäsavella. Puolen tunnin päästä vein molemmat ulos ja illalla lähdimme käyttämään hevoset kävelyllä. Papu oli aivan mielissään kun pääsikin metsään asti touhuamaan Ranan kanssa.


Iltatallin aikaan otin Artun vielä sisälle touhuamaan Hempan kanssa. Nuo on kyllä niin huippu kaksikko, tulevat tosi hyvin toimeen. 






11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko pihlalla blogia? :)

sohvi kirjoitti...

ei valitettavasti :(

Anonyymi kirjoitti...

Missä noi ensviikonlopun kisat on? :)

sohvi kirjoitti...

Äimärautiolla,ne aluekisat :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo koira pupun kanssa menee ihan pieneksi :)

sohvi kirjoitti...

jep, hemppa menee aina makoilemaan ku Arttu on lähellä :)

Unknown kirjoitti...

Kiva postaus :) itsekkin olin kuvaamassa kisoja ja tuli juts huomattuu et oon teitäki kuvannu 110cm luokassa :)

sohvi kirjoitti...

apuaa mää tahon kuvia!!:D

Anonyymi kirjoitti...

Oliko sulla äimärautiolla oma kuvaaja mukana?

Anonyymi kirjoitti...

Siis varmaan kaveri jolla kamera mukana=oma kuvaaja :D mulla oma kuvaaja on äiti ei se välitä muita kuvata...hehheh

sohvi kirjoitti...

Papun hoitaja pihla oli kuvaamassa meitä :)