maanantai 12. toukokuuta 2014

Kuulumisia + kisavideo


Maailman likaisin pieni Papu suuren mahansa kanssa eilen. 
Papu on nauttinut elämästä tarhassa pötkötellen, Ranan kanssa tehden pieniä kävelylenkkejä, Pihlan kanssa pienistä ratsastusretkistä sekä minun kanssa maastakäsittelyhommista.
Papu kävi eilen takapihalla suihkussa, ja toivottavasti pysyy nyt edes vähän aikaa puhtaampana, se on nimittäin joka päivä ollut aivan törkeän likainen. No mutta mikäs sen parempaa kun köllötellä tarhan kuraisimmassa nurkassa?


Arttu <3
En todellakaan tiennyt että mää olen mikään kaniin kiintyjä, mutta herranjestas Arttu on ihana. Se on kasvanu tosi paljon ja reipastunu todella paljon. Hemppa ja Arttu on aivan erottomattomat kaverukset. Mulla on aamulla Arttu aina tallissa irti kun siivoon karsinoita, ja nykyään Hemppakin haluaa tulla hommiin mukaan. Arttu vetelee pukkirodeo pömeleitä ja Hemppa laahustaa hölmistyneenä perässä. Kun Arttu on saanut rällätä ympäri tallia vähän aikaa, niin pojat tulevat juuri siihen karsinaan mitä siivoan. Ne hengailee puruissa vierekkäin, kaivaa, nuuskii toisia ja Arttu tykkää nykyään piiloutua Hempan mahakarvojen alle. Nuiden kahden takia mun aamusiivouksetkin on venynyt niin pitkään, tommosia jää vaan tuijottaan. Aivan ihania.


Ranan kanssa oli eilen palautuspäivä maastossa. Mentiin pitkä maastolenkki kevyttä ravia ja käyntiä. Tamman kanssa on aivan ihana käydä juuri tuollaisissa maastoissa. Hölkytellä vain pitkin mettiä ja unohtaa hetkeksi kaikki muu, olla vain siinä hetkessä ja nauttia siitä mitä on, ilman mitään kiirettä. Rakastan.

Mulla alko tänään kesätyöharjottelu tuossa naapuritallissa. Herään nyt siis joka aamu kuudelta hoitamaan omat hevoset, jonka jälkeen suuntaan tekemään naapuriin tallia. Vaihtelevasti teen naapurissa myös iltatalleja, esimerkiksi tänään menen myös iltatalliin, joten hoidan oman kaksikon nyt päivällä. Ja kun tulen naapurin iltatallista niin teen iltatallin kotona. Näin alkaa rullaamaan mun kesä :)

Tässä pieni kooste lauantain estekisoista, ekat hypyt on 110cm, ja suurin osa on 120cm luokasta!




6 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Apua, Arttu on ihan supersöpö! :D

sohvi kirjoitti...

sun pittää tulla kattoo sitä ! :3

emmmi kirjoitti...

hienosti meette! :)

sohvi kirjoitti...

:)

Anonyymi kirjoitti...


kivasti kisois mutta kyllä Arttupostaus vie tällä kertaa mukanaan,ihana Hemppa ja Arttu :)

sohvi kirjoitti...

Arttu on paras :3