keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Reeniä tamman kanssa

Tänään heräsin taas meidän talosta ensimmäisenä, nakkasin takin päälle ja lähdin koirien kanssa ulos. Kävelin talliin ja vastassa oli kaksi ihanaa karvakorvaa aamuhörähdyksineen. Ruokin ja vein hevoset ulos ja lähdin sisälle valmistautumaan ravireissuun. Lähdin siis kesätyöjakson työnantajani kanssa Tornioon lounasraveihin, oli kyllä aivan huippu reissu! 
Kotiin pääsin 4 aikaan, jonka jälkeen hain Ranan sisälle ja aloin siistiä sitä, laitoin pintelit ja satulan, jonka aikana Pihla kerkesikin tulla hoitamaan Papua. 
Laitoin Ranan loppuun sillävälin kun Pihla hoiti Papun ja kävi sen kanssa kävelyllä. Papu pääsi karsinaan mussuttamaan iltaheiniään ja me lähdimme naapuritallin kentälle Pihlan ja Ranan kanssa.
Rana selvisi Pihlan suojeluksessa pelottavan sillan yli todella hyvin. Kentällä tein perusjuttuja, hain tasaista tuntumaa ja koitin istua tamman ravissa. Tällä kertaa laitoin reippaana tyttönä koulusatulan, joten sen takia istumisen kanssa vähän ongelmia.






Pihla rakensi meille myös pienen kavaletin, jolle harjoteltiin rauhallista suoraa lähestymistä. Tein kavaletille useita hyviä toistoja, jonka jälkeen tehtävään lisättiin voltti, jossa tuli ylittää puomi. Tavoitteena sama rauhallisuus ja suora hevonen.
Lopussa tulin ravipuomeja harjotusravissa sekä keventäen ja tein muutamia lisäyksiä. 
Loppuraveissa taivuttelin Ranaa eteen alas ja tein syviä taivutuksia sisään-ulos.
Tamma tuntui tosi hyvältä! Tallissa kylmäsin jalat ja tein iltatallin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuuppaus on tärkeää ;)

sohvi kirjoitti...

se on kunha sitä jaksaa harrastaa :D