torstai 29. toukokuuta 2014

Rocky Royal

Mulla on nyt monta postausta tulossa, ajattelin tunkea ne ensin samaan, mutta siitä olisi tullut niin sekava postaus että päätin nyt tehdä muutamat lyhyemmät postaukset.
Eilen töissä ratsastin toista kertaa lv-ruuna Rocky Royalilla, joka on tullut tutuksi tosiaan työhommissa sekä paremmin raveissa.


Sari, Royalin omistaja pyysi minua taas taivuttelemaan ruunaa ja suostuin toki. Selkään menon kanssa oli ensimmäistä kertaa ongelmia. Ei siis mitään pahoja, mutta poika vaan vähän hätääntyi ja veti selän kaarelle minun ponnistaessa satulaan. Sari kuitenkin piti Royalia kiinni ja rauhoitteli sitä.



Ratsastin taas kentällä, tarkoitus siis taivutella hevosta ja venyttää. Royal käveli paljon reippaammin kuin ensimmäisellä kerralla, tosiaan pohkeista se ei ymmärrä paljon mitään. Tein ympyröitä ja pieniä voltteja, jolla hevonen joutui kääntymään koko kroppansa läpi.


Ratsastin noin 20min käyntiä. Royal alkoi taipua jo ihan rehellisesti ja kulki jopa hyvässä rennossa muodossa. Olihan mulla hauskaa maiskutella menemään. Huippu tapaus!


Kiitos kuvista Pinjalle :)


Ei kommentteja: