tiistai 24. joulukuuta 2013

Papun jalasta, Jouluaatto talleilut

Ensin vähän tietoa Papun jalasta..
Eli päivystävä kävi katsomassa tukkiturvonnutta jalkaa, ja totesi ongelman aika vakavaksi. Kyseessä on luultavasti isot jännevammat, sekä ehkä jotain muuta. Papu syö nyt metacamia ja kököttää karsinassa päivät pitkät. 
Alussa se ei laittanut yhtään painoa jalalle,mutta nyt se pystyy jo tukemaan jalalle ihan kunnolla. Etusia on kylmätty 3 kertaa päivässä, ja kääritty alussa Back on Trackkiin, mutta nyt villaan. 
Papu menee perjantaina klinikalle, jolloin jalka tutkitaan perusteellisesti, ja saadaan varmuus kaikesta.

Tänään aamulla kävin 10 aikaan tallilla. Otin villakääreen pois, pistin kylmäyspatjat, otin villaloimen pois, mittasin kuumeen (36.7), harjasin, annoin lääkkeen, siivosin karsinan. Annoin ponille heinää karsinan siivouksen jälkeen, ja otin kylmäyspatjat pois ja käärin taas jalan. 

Äskön kävin taas tallilla. Melkein samat hommat.. Kääre pois, kylmäyspatjat etusiin, loimi päälle, heinää naaman eteen, patjat pois ja kääre jalkaan. Sekä tietenkin hurja määrä rapsutuksia <3




Huomenna sitten Papu kävelee pesupaikalle jalkojen kylmäykseen. Katsotaan miten jätkä tallustaa käytävän toiseen päätyyn..
Vaikka tilanne meillä ei ole paras mahollinen, niin silti nyt nautitaan joulusta ja vietetään mukava päivä. Hyvää joulua kaikille <3

2 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Voi ei! Paljon tsemppiä sinne ja hyvää joulua! :)

sohvi kirjoitti...

kiitos :)