keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Antti Jauhiaisen valmennus lainaratsulla

Tänään oli luvassa ensimmäinen Antin valmennukseni, ja menin koulun hevosella. 
Shira tammalla, -02 syntynyt saksassa hypännyt 110-120cm ratoja aikoinaan. Olin ratsastanut Sintillä aikaisemmin 2 kertaa. Lähdin hyvillä mielin valmennukseen. Verkkailin tammaa hyvin, koska se ei ollut liikkunut tunneilla sinäpäivänä ollenkaan.
Valmennus meni peruspiirtein hyvin, teimme mukavia tehtäviä ja Sintti innostui ihan kunnolla ja siinä olikin sitten paljon ratsastettavaa.




Ollaan puhuttu ratsastuksenopettajan kanssa että alan kunnolla treenaamaan ja kisaamaan Sintillä. Anttikin sanoi valmennuksessa että löysimme yhteisen sävelen melkein samantien.
Ennenkuin menen epäonnistumiseen niiin tässä pieni videopätkä pikkuraketti Sintistä :)



Sintti villiintyi loppuvalmennusta kohden ihan kunnolla ja sitten alkoikin tapahtua. Tulimme kaarevaa linjaa, ja tamma syöksyi eteenpäin kohti okseria enkä kerennyt tehdä mitään. Tässä siis lopputulos..


Vedettiin siis ympäri ja Sintti kaatui mun jalan/lonkan päälle. Alussa jalka ei kestänyt yhtään painoa joten minut passitettiin Raahen tk:seen. Siellä ei oikein mitään ilmennyt, mutta kipulääkkeen voimilla huomiseen ja katsotaan onko jalka missä kunnossa...
Tärkeintä on että Sintille ei käynyt mitään, jalassa vain joku pieni haava. Pahemminkin olisi voinut käydä !

4 kommenttia:

anne kirjoitti...

Hieno heppa vaikka viimeset kuvat vähän pelottavia :/

Anonyymi kirjoitti...

Oikeesti tosi kivan näköinen otus

sohvi kirjoitti...

Sintti on :)

sohvi kirjoitti...

jep, kummatkin on ihan kunnossa :)