torstai 12. joulukuuta 2013

Klinikalla

Porukat ajelivat Oulusta Ruukkiin koirien kanssa, ja tulivat tallin pihaan 11 aikaan. Olinkin jo traikun luona laittamassa ponille kuljetussuojia jalkaan. Lastasimme Kirjavan kyytiin ja suuntasimme varovasti liukkaita pikkuteitä pitkin isoille teille, jotka olivat onneksi hyvässä kunnossa.
Klinikalla olimme juuri oikeean aikaan, eli 12. Pääsimme suoraan sisälle, mutta aikataulut olivat vähän myöhässä, joten jouduimme siellä vähän odottelemaan. 


Lopulta Papulle annettiin rauhottavaa, ja Shock Wave -hoito aloitettiin. Poni oli varsin nätisti koko hoidon ajan, se vain roikotti päätä alhaalla varsin kännisenä minun rapsutellessa sitä otsasta. 
Hoidon jälkeen annoimme ponin vielä kököttää käytävällä sen aikaa että maksoimme. Siinä ajassa Kirjava kerkesi jo vähän herätä ja suuntasimme ulos.

Menin taluttelemaan ponia vielä maneesiin, sillä aikaa kun porukat laittoivat traikun kuntoon.


Tässä vielä "laadukkaiden" kännykkäkuvien lisäksi "todella laadukas" videopätkä kännisestä kirjavasta, sekä hänen lässyttävästä omistajastaan..


Nyt jatkamme taas kävelyllä 2-3viikkoa, jonka jälkeen suuntaamme taas klinikalle. Shock Wave hoidon vuoksi seuraavat 4 päivää on riimukävelyä, jonka jälkeen saan kävelyttää ponia selästä.

 Vähän meinasi naurattaa kun Papun potilaskertomuksen tiedoissa Herra oli merkitty oriksi ;)
Illalla lähdetään ponin kanssa ehkä kävelylle, pittää katsoa vähän että missä kunnossa reitit maneesille on, kun ei kehtaa lähtä kipeän jalan kanssa luikastelemaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


voi toista :(

sohvi kirjoitti...

mm...no paranemisiin päin päiväpäivältä :)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on shock wave hoito :D

sohvi kirjoitti...

Shock wave tarkoittaa ulkoisesti annettavia paineaaltoja vamma-alueelle. :)