torstai 26. joulukuuta 2013

Myynnissä hieno kenttähevonen !

Kävin tänään ratsastamassa vihdoin ja viimein tällä hevosella, jolla minun olisi pitänyt käydä tuuppimassa jo aikoja sitten. 
Kyseessä on siis hieno liikkeinen kenttäkäytössä ollut hevonen, joka hyppää aivan mitä vaan. 
Hevonen on ollut koulukasvattajalla, joten on todella osaava myös koulupuolella mutta silti koulupuolessa on työstämisensä. Hevonen on suustaan aivan älyttömän herkkä, joten toimii todella hyvin painoavuilla. Tarvii rauhallisen ja määrätietoisen ratsastajan joka ei hermostu jos asiat eivät tapahdu hetkessä.
Ihanaa hevosessa on tietenkin luonne joka on aivan 10+, minä joka en niin paljon hevosista välitä niin tykästyin juuri tuon hevosen persoonallisuuteen, eloisuuteen, ystävällisyyteen ja rauhallisuuteen.
Hevonen asustaa tällä hetkellä Oulussa ja hintapyyntökin on alle 10 000e varusteineen. Ostakaa joku ihmeessä hieno hevonen  :) 
Kyselkää lisää. Huom ! Minähän en siis omista tätä hevosta, vaan kävin treenaamassa omistajien pyynnöstä, ja he saivat jonkinsortin videomateriaalia itselleen. En itsekkään tiedä tästä hevosesta tämän enempää, mutta saan kyllä teille haluamalle lisätiedot.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vasen etujalka jumissa lavasta tällä hevosella.

Anonyymi kirjoitti...

herranjumala kun säikähin otsikon perusteella että oot myymässä papun!!!

sohvi kirjoitti...

voivoi se on pieni ongelma kun vertaa jännevammaa joka on Papulla tai kaverini kesäihottuma puhkuri pollea.
Ano2/ hahah sitä päivää ei tule :D