maanantai 17. kesäkuuta 2013

OR estekansalliset kilpailut

Tänään oli siis Äimärautiolla estehyppelö kisat. Mentiin Papun kanssa vain yksi luokka, kansallinen ponicup 110cm arvostelulla AM5.
Menin tallille 12 aikaan ja aloin heti laittaa tavaroita kisakuntoon ja pakkaamaan traileria. Hetken kuluttua Pinjakin saapui orjailemaan. Puol 2 aikaan auto starttasi tallin pihasta. Kisapaikalla Papu pääsi päiväkarsinaan syömään heinää ja lepäilemään. Lähdimme seurailemaan kisoja ja hengailemaan kisapaikalle, sillä minun luokkani arvioitu aika oli vasta klo 16.00
Avoimen 110cm puolessa välissä lähdimme porukalla varustamaan Papua. Hyppäsin suoraan ponin kyytiin ja lähdin maneesia kohti. Tein kevyttä verkkaa ravissa ja laukassa, P tuntui aivan normaalilta.
Verkkailun jälkeen tulin selästä alas ja annoin ponin Pinjalle. Lähdin Hennan kanssa kävelemään rataa, joka vaikutti kävelyssä varsin mukavalta.
Radan opettelun jälkeen hyppäsin takaisin satulaan ja lähdin maneesiin verkkaamaan. Henna tuli katsomaan sitä verkkaa ja avusti vähän hypyissä. Verkassa en saanut oikeastaan yhtään kunnollista hyppyä, kaikki esteet oli Papun mielestä 140cm joten ne piti hypätä kovaa ja korkealta. Radalle lähdin kuitenkin hyvillä fiiliksillä, Papu tuntui todella hyvältä.
 
 
Radalla Papu toimi todella hyvin. Se hyppäsi joka hemmetin okserinkin jolle toin sen tooosi lähelle. Radasta jäi muutenkin todella hyvä mieli, tästä on hyvä jatkaa seuraaville radoille. Saatiin radasta 4 virhepistettä kun otettiin sarjan A-osa alas, oma vika.
Mulla on oikeastaan aivan sama nuille pudotuksille, koska jos poni on toiminut niin hyvin mitä se esimerkiksi tänään toimi niin mulle on yks lysti jos joku puomi pamahtaakin maahan. Aivan super hieno Papu <3
 
 

 


 
 




Jäimme vielä katsomaan kisoja mun radan jälkeen, jonka aikana Papu sai levätä päiväkarsinassa. 120cm luokan lopussa me lastattiin kuitenkin poni kyytiin ja ajeltiin tallille. Papu pääsi karsinaan lepäilemään tyytyväisenä. Ei voi olla muutakuin tyytyväinen :) Alhaalla vielä tämän päivän rata, pahoitteluni videon sekavuudesta.. kiitos iskän :DDD
Huomenna/tänään tulossa jonkinsortin erikoispostausta.
 


8 kommenttia:

-rosa- kirjoitti...

Todella siisti rata, hyvää työtä :) Tsemppiä jatkoon ja rapsutukset Papulle:)

sohvi kirjoitti...

Kiitän :)

Tuuli kirjoitti...

Teillä meni tosi hyvin tuo rata (: ja tää sun blogi on tooosi kiva, ootte papun kans iha huippu pari !
ps. Teidän koirat on söpöjä (;

Anonyymi kirjoitti...

Sohvin koirat on jo tuttu näky kisoissa,ihania:D ja kyllä oli hieno rata

sohvi kirjoitti...

Haha mun pittää tehä joku koiramaskotti postaus... :D kiitos, oon kyllä itekki tyytyväinen tuohon rataan :)

Anonyymi kirjoitti...

Sanoks sun iskä tos ku tuo puomi tippu nii prkle XDDDDDDDDD ??

Anonyymi kirjoitti...


Hieno rata ja aika kovassa seurassa kisasit Yrjönvuori on aika pro

sohvi kirjoitti...

Ano1: Tais se sanoa xd
Ano2:Jepjep