torstai 13. kesäkuuta 2013

Kirjava meriponi ja revittelevä valkoinen jättiläinen

Eilen oli tallipäivä Pinjan kanssa, yllättäen :D Tarkoituksena käydä P kanssa merellä ja ratsastaa Topi kentällä/hiittilenkillä.
Otettiin ensin Papu ja lähdettiin taluttamaan sitä pikaharjausten jälkeen merta kohti. Varusteina sillä oli tällä kertaa jopa suitset päässä, vaikka ei sen kanssa ollut päitsillä mitään ongelmaa viimeksi. Ilma oli aika kylmä kovan tuulen vuoksi, joten alkumatka meni huppareihin piiloutuneina.
Merellä olimme vain vähän aikaa, koska paleli aivan kauheesti ja mulla oli vaan bikinin yläosa päällä koska Pinja sano että kyllä mää tarkenen..justjust :D
 
Ravailin ja laukkailin ympäri ämpäri vähän aikaa Pinjan täristäessä kameran takana. Pian lähdimmekin takasin tallille ja kumpaakin paleli kaksinkertaisesti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Seuraavaksi olikin operaatio Topi. Tosiaan hevonen josta olen postannut jo aikasemmin. Topi on todistanut mulle että hevoset ei oo se mun juttu. Mää en vaan saa sitä kulkemaan mihinkään suuntaan ja mää oon aivan tuhannen hukassa sen kyydissä :D Elkää sokeutuko näistä kuvista.
 
 
 
 
 
 
Menin tosiaan Topilla siinä kentällä vähän aikaa, jonka jälkeen lähdin revittelemään hiittilenkkiä pitkin omistajan toivomuksesta. Pinja lähti sillä välin etsimään merireissulla kadonnutta puhelintaan, jota ei kyllä löytynyt..
Kello alkoi olla jo niin paljon, joten lenkin jälkeen hoidimme Topin poissa, annoimme heinät ja ruokin vielä kirjavan. Sitten lähdimmekin kotia kohti :)
 


3 kommenttia:

winni manni kirjoitti...

Ei toi sun ja Topin meno nyt niin pahalta näytä! :)

Supppeee kirjoitti...

Hyvinhän te meette :)

sohvi kirjoitti...

haha kiitos :D