perjantai 29. kesäkuuta 2012

Namnam karkkipäiviä

Karkkiponin treenausta. Toivottavasti päästään tosiaan sunnuntaina sinne kisoihin, poni nimittäin halusi pistää vähän ongelmia näille viimisille reenipäiville. Silmät turvoksissa, ja mukavaa pikku ontumista ...
Tiistaina kävin kuitenkin hyppäämässä Karkilla. Oli aivan mahtava mennä tällä ponilla vihdoin satulalla ! Rakensimme radan, jossa oli melkein joka esteellä jotain peloketta. Ainoat kiellot saatiin vesimatolle, ja kiellot väsymyksen ja "liian korkean" esteen takia. Tästäkin ongelmasta päästiin yli. Kuvat on ottanut Reetta Ollila.


Hyppäsin alussa kahdilla ohjilla ja Karkki toimi hyvin. Meni pidätteet läpi ja kaasutkin toimi kohtuullisesti. Hypytkin oli aivan tosi hyviä, hieno poni :) Päätin kuitenkin ottaa ylemmät ohjat pois, koska kisoissa pitää mennä vain alemmalla vipuohjalla. Yllättäen Karkki toimi mielestäni paremmin yhdillä ohjilla. Nostimme esteitä hieman ja mitähän ne nyt oli 90-100cm koko rata..?


Olen kyllä niin tyytyväinen Karkkiin. Siitä on tullut niin mukava ja rento ratsastaa. Hypätessä se oli ihanan innokas ja  tyytyväinen. Yleensä ongelmana on ollut kääntyminen, mutta satulan kanssa  kääntymisessäkään ei ollut mitään ongelmaa. Aivan hyvin mielin voin mennä sunnuntaina sillä kisoihin, kunhan tosiaan ponin terveys antaa myöten..


Näin jälkeenpäin ajateltuna mua vähän nauratti ajatuskin siitä, kun Karkki tuntui hypätessä niin kilpaponilta. Aivan valmiilta jonnekkin 110cm kilparadoille ! :D Pelottavaa, mihinhän mää tämän ponin vielä vien tällä kaudella.


Positiivista estereenissä oli myös se kuinka hyvin Karkki katsoi itsekkin lähestymisiä, eikä vain laukannut huomaamatta pidätteitä tai pohkeita. Se malttoi odottaa apujani ja näin saatiin hyviä lähestymisiä ja onnistuneita hyppyjä.



Myös se että päästiin kaikista muureita, vesimatoista, tynnyreistä, kartioista ja kukkasista hengissä ja tyytyväisesti yli. Olen vain niin tyytyväinen että äööäöää voisin kehua nyt Karkin maastataivaisiiiin :D


Tänään pitäisi sitten pitää koulureeni Karkille, kunhan Reetta jaksaa mennä käymään tallilla tarkistamassa Karkin ratsastettavuus tilanteen :D




1 kommentti:

lintsu kirjoitti...

Haaste
http://arskaneiti.blogspot.fi/2012/06/haaste.html