perjantai 15. kesäkuuta 2012

Estereenin tuloksena onnellinen mustasilmäinen ratsastaja

Mustasilmäinen todellakin.. Oli siis tänään estereeni, joka meni aivan hemmetin hyvin ! Loovv mai ponny <3 Mentiin "rataa", jossa oli okseri,-okseri linja ja kaksi erillistä pystyä. Esteet nousivat ensin 80cm ja sen jälkeen suoraan 100cm ja kun nämä korkeudet oltiin kerran juntattu nostettiin esteet esteiden kokoisinki ->110-115cm.

                                  (c) Hanna Takkula

                                (c) Hanna Takkula

Loppu tunnista tuli siis kämmihyppy ylläolevalle okserille. Kerta Papulla ei mennyt pidätteet läpi linjalla, niin jouduimme jankuttamaan linjaa parisen kertaa. Ensimmäisen okserin jälkeen istuin nopeasti alas ja otin pidätteet, poni pieni kokosi kokosi ja kokosi mutta ei perkele lähtenyt enään eteen. Kauhistelin 115cm okseria kuin hidastetussa elokuvassa, vauhti oli aivan liian pieni ja laukat johtaisivat aivan pohjaan. Tästä ei selvittäisi ! Poni joka ei nykyään kiellä ikinä päätti loikata tasajalkaa nöyrästi ilmaan ja pamahtaa suoraan esteen päälle. LUOJAN KIITOS se sai potkittua puomit takasillaan alas ettei se ihan suoraan puun pälle putoaisi. Onneksi Papulle ei käynyt mitään, vaikka itse sain tosiaan ponin kaulan naamaani, ja siinä hetkessä valkuaiset muljahti ja päässä pyörähti parisen tähteä :D Puoli naamaa turrana jatkoimme estereeniä.

Tulimme uudestaan linjalle ja todellakin tällä kertaa meni pidätteet ja pohjeavut läpi. Papu selvitti linjan moitteettomasti ! Tallilla kylmäsin Papun takaset ja käärin pintelit yöksi. Sunnuntaina on Äimärautiolla estekansalliset, joissa menemme 90cm ja 100cm. Aluksi mietimme valmentajani kanssa että olisin mennyt siellä ensimmäisen 110cm, mutta kerta se on kansallinen niin se metrikymppi on varmasti normaalia suurempi. Anyway seuraavissa aluekisoissa menemme sitten 110cm :) Eiköhän me olla jo siihen korkeuteen aivan valmiita.

Kello on siis 1:01 ja naama ei ole turrana mutta silmäluomi on mustana, onneks ei tartte mennä kouluun. Kaikki luulis että tämä tyttö ois muka turpaan saanu, huuhuh. Oon myös super happy siitä, että tänään kävi tallillamme traktori mies tasoittamassa kentän hiekkakasat, eli voin huomenna ratsastaa Papun tallin OMALLA KENTÄLLÄ :3 Siis tallillamme on yksi ratsu Papun lisäksi, aivan ihanaa kun saa reenata omassa rauhassa ja huolehtia itse omasta pikkukentästä ! + äiti lupasi ostaa kentälle jonkunverran estekalustoa ja jos itse saisin aikaiseksi rakentaa jotain portteja niin jebouoboy :)

Tässä vielä estereenistä videokooste ! http://www.youtube.com/watch?v=i07QEErEi18&feature=youtu.be

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Missä päin papu asuu