maanantai 2. heinäkuuta 2012

Lahteen lähtö lähestyy

Paniikki ! Tajusin eilen että enään pari päivää niin on lähtö Lahteen ! Wuuhuh pelottaaaa :D Oon tehny listaa mitä lähtee mukaan ja mitä pitää ostaa. Kauheeta säätöä ku Papu menee samalla traikulla mun serkun hevosen kanssa, niin Papu menee jo torstaina päivällä Lindströmin Pian tallille, ja minä ja Reetta mennään to-pe yöksi sinne serkulle ja lähtään ajamaan Papu ja Gina kyydissä Lahteen to-pe yönä 5 aikaan. On ollu muutenkin hirveetä hässäkkää kun riparikin lähestyy ja mulla ei oo ees mekkoa...muutenki iha perseestä koko rippikoulu. Sitten on ollu Sanin ja Karkin treenausta. Viime sunnuntaina piti olla ne Jussilan tallin kisat, joissa olisin mennyt näillä projekti poneilla, mutta kisat siirrettiin keskiviikkoon sateen takia.


 Lauantaina oli kyllä heppailusta poikkeava ilta. Mentiin Reetan kanssa Oulun hiphop festareille, namm isoveli räppäs hyvin ja oli muutenki huippu kun vertas johonki Asteeseen ja Cheekkiin... Asteen aikana lähettiin kylläkin käymään mäkkärissä mutta jööh.. :D Festarit oli muutenkin kiva piristys, kiitos Reetalle seurasta :)
 Sunnuntaina oli seuran pikku "kisat", joihin ei ollut edes ilmoittautumismaksua, ei otettu aikaa ja palkintoinakin oli tikkari ja pillimehu :DDd Menin tuolla kisoissa Papun kanssa jonku 80-90cm, varsin surkealla menestyksellä. Papu ei ottanut yllätys yllätys tosissaan niin pieniä esteitä, ja tökkäsi toiselle esteelle, mutta loppu rata päästiin sitten vaivatta loppuun kun komensin kirjavaa vähän keskittymään. ELI tämäkin todisti että Papu ei ole pikkuluokkien poni...




Tänään järkkäilin tallila tavaroita, pesin, siivosin, putsasin hehe olin kerranki oikeasti reipas ja sain paljon aikaseksi. Juoksutin ponin kentällä päitsillä. Annoin sen vain hölkytellä omaa tahtiaan. Poni liikkui varsin hyvin, eikä tarvinut edes raippaa vauhdin antoon. Se ravasi niin kauan kun haluasin ja pienestä maiskutuksesta se nosti laukan.


Juoksutuksen jälkeen vein Papun vihreään "laidun" tarhaan. Annoin ponin syödä siellä sen aikaan kun siivosin sen omaa hiekkatarhaa. Jaksoin siivota noin puolet tarhasta, kunnes totesin että tarhassa riittää siivoomista monelle päivälle :D


Papu on myös todistanut olevansa hemmetin viisas otus. Se on ottanut tavaksi vaihtaa tarhaa, siis Papun oman hiekkatarhan vieressä on juuri tämä houkutteleva "laidun tarha". Se on napsinut päivät pitkät kaula mitallaan toisesta tarhasta heinää, mutta nyt se on oppinut jotenkin konttaamaan toiseen tarhaan :DD se pääsee helposti kontallaan aidan ali laiduntarhaan.. Ainakun aamutallin tekijä poistuu tallilta niin pikkukirjava vaihtaa tyytyväisesti aidan toiselle puolelle. Tallin omistaja vain naureskeli moiselle ja antoi ponin vaihtaa tarhaa parin päivän ajan, mutta sulki aina vihreän tarhan portin ettei Papu vaihda kuitenkaan tarhaansa sen pitemmälle. Tänään kuitenkin huomasin että tarhaan oli pistetty alalanka, ettei Papu vahingoita itseään konttaushommissa, tai syö itseään yhtäkkiä aivan liian täyteen jos koko päivän mussuttelee vihreää. Saa nähä yrittääkö poni sitten aidan yli tai välistä :D Tallin lellikki ponina, se kyllä pistetään pariksi tunniksi joka päivä vihreään tarhaan ;)


Tarhan siivouksen jälkeen annoin ponin olla tarhassa vielä sen aikaa, kun nakkasin heinät ja kaurat sen karsinaan. Sitten hain pikkukirjavan sisälle nukkumaan :) Tallilta lähti kotiin hirveästi tavaraa pesuun, apuaaa Lahti reissusta tulee niin huippu !


Joo hhehe tossa kuvassa näkkyy toki mun numero, et soitelkaa toki... :D:D Seuraavan kerran postailenkin sitten keskiviikkona, kun kerron Jussilan kisoista ja Lahteen lähtö jännityksestä !

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitäs lahdessa? :)))

sohvi kirjoitti...

Powercupin finaali :)

Reetta kirjoitti...

PYYHITSÄ OMPELEIST SAIPPUAT?!?!!?!?

sohvi kirjoitti...

:''DDD en vissii pyyhkiny. Sun pittää varmaa muutenki tarkistaa kaikki kamat ennen lähtöö, että on varmasti puhasta ;)