maanantai 4. kesäkuuta 2012

Maastoilua ja merireissuja hyvässä seurassa

AAAA summerholidayyyy <3 Todistus oli paskin ikinä, ka 7.1 :D:D:DD Päättäri ilta oli kyl huippu, kiitos seurasta Ellalle ja Reetalle, nukuttiin jossaki yhden hengen teltassa kolmestaan (y) hiihih kiitti tytöt <3
  Sitten itse otsikkoon... Elikkäs kävimme Reetan ja Veeran kanssa viime viikolla maastossa. Olin aivan super mielissään että sain seuraa maastoon, koska yleensä käyn yksin. Niin jooh, käytiin hiekkakuopilla asti. Veera Karkilla ja Reetta Papilla. Paparazzilla lensi perse pariin otteeseen ja muutenkin jarrut olivat aivan kadoksissa. Mutta hemmetin mukavaa oli ! :)




Samalla viikolla Reetta lähti Karkilla merelle mun ja Papun kanssa. Veera lähti pyörällä kuvailemaan ja kantamaan ylinmääräisiä vaatteitamme. Papu oli kyllä mielissään vedestä ja seurasta, mutta Karkki raukkaa vähän pelotti mun vesipedon hullut vesileikit :D Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, kiitos Veeralle siis kuvista ja Reetalle parhaasta seurasta !






Viikonloppuna on sitten Iissä hevoshullu power cupin karsinnat, ihihih niitä kyllä odotan ! Huomenna Tanjan estereeniin ja toivottavasti saan kuvaajan.. Bye bye !





Ei kommentteja: