sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

OR estekansalliset

Kello 07.00 herätyskello soi, pihalta kuuluu sateen ropinaa. Ei perhana, satoi aivan kaatamalla. Sovittiin äitin kanssa että jätetään koko kisat välistä, mutta lähdimme kuitenkin matkaan. Tallin pihaan saapuessamme sade oli lakannut, ja näin kirjavan ystäväiseni kököttävän tarhan perällä. Se näytti puhtaalta... Komensin äitin noutamaan ponipalleron sisälle, ja ponin toisen kyljen nähtyäni meinasin purskahtaa itkuun ! Mutainen toinen puoli ja puhdas toinen puoli.. Päätin käyttää ponin pikapesulla, ja siitä todellakin oli hyötyä!

Auto starttasi tallin pihasta varttiavaille yhdeksän. Nappasimme Reetan tienlaidasta mukaan avustelemaan kisapaikalle. Kisamatkalla oli myös mukana yksi Shetlanninlammaskoiristamme, Hercules.





Kisapaikallakaan ei onneksi satanut vettä, mutta kenttä oli aivan järkyttävä. Mietin jo silloin että en varmasti menisi metriä siinä kentällä. Kenttä oli lammikkoinen ja tosi mutainen. En riskeeraisi Paparazzia kisojen takia. Menisin siis pelkän 90cm.

Verkassa, joka oli siis maneesissa Papu oli normaali ihana itsensä. Hieman raskas kädelle, mutta senkin ratsastin pois ja lähdin hyvillä mielin kohti mutaralli kenttää. Testailin edellisen ratsastajan suorituksen ajan kentän pitoa tekemällä laukkatyöskentelyä ympyrällä. Siinä pohja tuntui ihan hyvältä.



Radalla Papu alkoi varomaan pohjaa, ja päätin vetää kaiken varman päälle. Rata oli kauhea, rumia hyppyjä ja ratsastin hirveästi! Päästiin uusintaan enkä uskaltanut ratsastaa tiukoilla uusinta teillä vaan kiersin melkein koko kentän. Pelotti vaan ponin puolesta kun joutui niin huonolla pohjalla loikkimaan. Selvittiin radasta kuitenkin ruhjeitta, ja lähdimme kotia kohti hyvillä mielin :) Tässä radalta kuvia.






Ärsyttää suunnattomasti mennä vielä jotain hemmetin 90cm, kun kisoissa niin pieni luokka tuntuu niin turhalta, ja muutenkin kaikki 100cm radamme on ollut paljon parempia. Eiköhän me Lahden finaalireissun jälkeen päästä jo tästä 90cm junnauksesta yli ja päästä hyppäämään jo 110cm ! :)

Tallille kruisattuamme vein Papun riehumaan suoraan tarhaan. Riehumaan ja riehumaan, leikkimään lämppäri Juisen kans ;)



Jeps, mutta tällänen päivä tänään. Huomenna aivan uudet tuulet, sillä reissaamme Papun kanssa parin kilsan matkan toiselle tallille, jossa meitä odottelee Reetta ja Karkki, ja pidämme yhteiset kaulanaru reenit ! :)

1 kommentti:

iida kirjoitti...

hei tosi kiva blogi sulla:)!

http://iidajasiku.blogspot.fi/