lauantai 23. kesäkuuta 2012

Vihdoin se toteutui !

Eli se toteutui, että minä ja Papu mentiin Kivarintallin kentälle kaulanaruilemaan Reetan ja Karkin kanssa :D Menin tallille puoli 2 aikaan ja aloin heti puunata ponia, se oli "yllättäen" taas tosi likainen.. Käytin ponin pesupaikalla ja pesin sen takajalat nopeasti, vihreästä heinästä mennyt masu taas vähän sekaisin. Puoli kolmen aikaan pääsin lähtemään tallilta.

Matkasin vanhaa pururataa pitkin, koska sitä pitkin pystyin laukkaamaan muutaman kilometrin. Loppu matka sujui kuitenkin pyörätiellä tallustellessa. Matka meni kuitenkin yllättävän nopeaa, sillä ponillakin oli hieman kiire kun tuhat paarmaa pörräsi ympärillä, hyi.

Kun saavuimme Kivarintallin pihaan Reetta harjailikin Karkkia ulkona. Annoin Karkin ja Papun tutustua toisiin sillä aikaa kun Reetta juoksi tavaroita tallista, ponit tunsivat selvästi toisensa. Kipsuttelimme rinnakkain kohti hiekkakenttää.

Rakensimme pitkälle sivulle n.60cm pystyn ja hyppelimme sitä villisti alkuverryttelynä. Poneilla oli todellakin hauskaa :D Hyppäsin siis ensimmäistä kertaa kaulanarulla Papun kanssa. Poni toimi aivan sairaan hyvin, kokosi laukkaa ja kuunteli mahtavasti ! Pienten säätöjen jälkeen tulimme hetkeksi alas ja rakensimme pystylle jatkoa, yhden laukan sarjaväli. eli 60cm pysty ja alkuun n.80cm okseri, joka nostettiin sitten aina isommaksi. Lopputuloksena loikkasimme Papun kanssa kaulanarulle n.100cm.

Reenin jälkeen huilautin ponin viileällä vedellä, siis Kivarissa. Reetta & Karkki ja Veera & Velmu lähtivät saattamaan minut ja Papun tallillle. Matka oli varsin mukava :) Tässä laadukkaita kännykkäkuvia tulomatkalta ..


                                                 :DDDDD



                  Papu ja Karkki



       Edessä Karkki ja takana Velmu


Kiitos Reetalle seurasta, oli tosi mukava päivä ! Pakko ottaa uusiksi :)

2 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

:''''''D Koo äärimmäisen edustava, etenki ekassa. <333 Muttajoo, oli kyllä kivaa ja ponilla viel enemmän.......

sohvi kirjoitti...

Jeeppp :D Papuki toimi kyl yllättävän hyvin, en ois uskonu. Paitsi onhan meillä kummallaki aika paljon treenattavaa niissä laukanvaihoissa ;)