maanantai 5. elokuuta 2013

Lidrid alue-estekilpailut

Tänään oli Lidridin järjestämät alue-estekilpailut Jäälissä, jotka meni taas vähän miten sattuu. Meinas oikeesti ruveta jo yhessä vaiheessa kiukuttaan kunnolla.
Lähettiin porukoitten kanssa päivällä kisapaikalle vinkka perässä kun kamat oli pakattu ja poni oli huuhdeltu kylmällä vedellä. Lämmintä oli reilut 27, joten voitte kuvitella kun poni pitää laittaa traikkuun siinä lämmössä, puhumattakaan että sillä ilmalla pitäisi jaksaa hypätä kaksi kunnon rataa !
Ensimmäisenä oli luvassa 100cm, jonka rata tuntui kävelessä ihan hyvältä radalta meille. Menin verkkaan ja pitkästä aikaa minulla oli jopa valmentajakin mukana! Verkassa Papu oli todella hyvä, joten lähdin hyvillä mielin radalle. Starttasin kuudentena, ja sitä edelliset ponit olivat vetäneet hylkyjä todella paljon, jota kyllä ihmettelin.
No itse rata meni aivan super hyvin. Poni eteni kokoajan, tuli hyviin hyppypaikkoihin ja hypytkin olivat hyviä. Sitten tulin perusradan viimeiselle pystylle, joka tietenkin minun tuurilla tuli alas.. :) perkele.
 
Kiitos näistä kuvista taas Pinjalle, oot paras!
 
 
 
Tässä vielä muutama Saaran ottama kuva metristä.
 
 
 
Radan jälkeen vietiin ponilta varusteet pois, kylmää vettä päälle ja traikkuun varjoon seisoskelemaan. Katsoin siinä kisoja jonkun aikaa, kunnes kiiruhdimme äitin kanssa kirjavan luokse. Varusteet päälle ja kohti maneesia.
Seuraava luokka oli siis 110cm ja starttasin heti luokassa ensimmäisenä ainoana ponina. Kävelin ensin radan, jossa tuntui olevan aika paljon muistamista ja pystyt näyttivät aika suurilta. Verkassa otimme vain pari pysty hyppyä ja yhden okserin. Sitten portille odottelemaan luokan alkua.
Radalla ponilla oli kyllä menohaluja ihan kunnolla, mutta siltikin puomit pamahteli maahan useampaan kertaan.
Papu otti jo ekan okserin takajaloilla alas, joten se ehkä saattoi vaikuttaa omaan ratsastukseeni. Olisin voinut ratsastaa itse paljonpaljon paremmin ja rauhallisemmin...
Tässä taas ensin Pinjan ottamia kuvia.
 
 
 
 
Sitten Saaran napsimat kuvat.
 
 
 
 
Näin tälläkertaa.. Seuraavat kisat ovatkin superkivat kisat Oulussa, nimittäin kenttäkisat, joissa ratkotaan myös P-SM mitalit ;)


6 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Hyvin te meette :) aina ei voi vaan onnistuu, mut mä haluun kyl kans tullaa kattoo/kuvaa sitte joskus :)

sohvi kirjoitti...

Ihana Marjut ! Toki sää lähet joku kerta meiän mukkaan reissuun ;)

Emmma kirjoitti...

sarjan a:osa oli liian pelottava pikkku kirjavalle :( iso kirjava hoiti homman kotiin :) :* oootte ihaniii :3

sohvi kirjoitti...

;) te myös <3

Anonyymi kirjoitti...



aikas makeet ajat teillä...jos olis ollu puhtaat radat ;)

sohvi kirjoitti...

Sanoppa muuta ! :D