maanantai 26. elokuuta 2013

Alkuviikon hömppäilyt

Täällä Ruukissa taas ollaan. Sain viikonloppuna oman koneen, joten voin nyt helposti kirjotella meidän kuulumisia tänne. 
Tulin asuntoloille jo sunnuntaina, koska minulla oli pikkutallissa maanantaina tallivuorot.
Sunnuntai-illalla kävin Even ja hänen lämppärinsä kanssa raviradalla reenaamassa ihan kunnolla. Papu pääsi juoksemaan siis kärryhepan perään (tai siis viereen)
Menimme ihan kunnolla ja lujaa monta kierrosta kumpaankin suuntaan. Kirjavakin joutui ihan kunnolla töihin! 
Radalla pyörimisen jälkeen vedimme hiittisuoran vielä lujaa toiseen päähän, kävelimme hiittisuoran takaisin ja kävelimme palautusreitin metsän kautta tallille. Pesin hikisen ponin ja vein sen karsinaan syömään iltaruokia.
Sitten hengailinkin sunnuntai-illan yksin asuntolassa.
Maanantai aamuna herätyskello soi ennen kuutta, ja kiiruhdin Even ja Ronjan kanssa aamutalliin n.200m päähän. Ahkeroimme aamutallin ja painelin takaisin nukkumaan ja heräsin puol 11 aikaan kouluun. 
N.klo 13 kävimme tyttöjen kanssa tekemässä päivätallin, ja meinasin saada tosiaan siihen aikaan sydärin koska näin Paparazzin makaavan tarhassa! Jätkä veteli sikkeitä haarat ojossa siellä tarhassa. Huhhuh, onneksi se palasi pilvilinnoista aika nopeasti maanpinnalle ja nosti itsensä pystyyn. <-ei, ei, enhän minä ole yhtään hysteerinen hevosenomistaja..
Illalla kävin sitten ratsastamassa Papun kentällä ilmansatulaa. Papu oli aika kiukkusella päällä, se ei millään olisi jaksanut liikkua kunnolla, joka johtui osakseen siitä, että se ei tykkää jos sillä ratsastetaan ilman satulaa. 
Tein kuitenkin peruspörräystä ympäri kenttää, ja kaikki sujui ihan ok. Kiitos kuvista Krisselle !



















Kenttätuuppailujen jälkeen päätin piristää kirjavaa ja päästää sen hyppäämään yksi maastoeste, nimittäin rengaseste, joka on jo viikonajan houkutellut meitä luokseen. Kyllähän poni muuten tykkäsi :)


Sitten kävelinkin talliin hoitamaan ja ruokkimaan kirjavan sekä muut tallin hevoset. Huomennakin sitten aamutalli hommiin...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mahtaa tytöllä olla kivvaa siellä :D

sohvi kirjoitti...

kyllä! :D