sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Super estevalmennus + paljon kuvia sekä video !

Otsikon mukaisesti kyllä, Papu hyppäsi tänään valmennuksessa tosi hyvin. Mentiin kaikenlaisia jumppa tehtäviä, oksereita ja pystyjä apupuomin kanssa.

 
 
 
Alkuverkkana tultiin tuollaista ristikko/kavaletti kaareva juttua, joka ei todellakaan ole meidän vahvuus. Me ei tykätä semmosista turhuus tehtävistä. Kun olimme selvinneet siitä ekasta tehtävästä ravissa ja laukassa voltteineen ja ympyröineen, niin siirryimme toiseen tehtävään.
 
 
 
Elikkäs sitten siirryttiin valmennuksen päätehtävään, ja meidän lempparitehtävään. Elikkäs tuollainen kolmen esteen jumppa. Ristikko, pysty ja okseri. Sitä tultiin ensin aivan pienenä, ja sitten viimeistä okseria nostettiin.
Niinkuin okseri kuvista näkee, niin mitä korkeampi este on, niin sen paremmalla tyylillä ponikin hyppää. Se viitsi nähdä vaivaa jo tuollaisten esteiden kanssa :)
Kun jumppasarjan välit oli koeajettu, niin tehtävään tuli lisäys. Eli "rata" aloitettiin yksittäiseltä punaiselta okserilta ja siitä se jatkui tälle sarjalle ja sarjalta suunnanvaihdos ja yksittäiselle pystylle. Nyt vain kuvia tästä tehtävästä, kiitos kuvista kuuluu Pinjalle!
 
 
 
 
 
sitten esteet vähän nousi....
 
 
 
 
 
 
 
 
Sitten viimeiseksi junnasimme omaa ongelmaani, nimittäin korkeaa pystyä. Mää en vaan meinaa oppia ratsastamaan pystyille. Tuun aina aivan juureen ja sitten Papu kolistelee ne alas. Ei nuo okserit ja trippelit sunmuut tuota mitään ongelmia! Mutta siis ne pystyt..
 
 
 
Kun pystytehtävästäkin oli selvitty niin lopetimme valmennuksen loppuraveihin, jonka jälkeen kävin kävelemässä ponin kanssa reilu kilsan. Tallilla Papu sai pesun, päiväruuat ja sitten ulos sotkemaan itsensä. Mikäs sen parempaa..:)
Huomenna luvassa aamutallia, hölkkää ja illalla Papulla on hieroja, joten toivottavasti Papun kaula ongelmakin selviää.
Papu täytti muuten perjantaina 8-vuotta!!  Apua se on vanhus :D
 



7 kommenttia:

author kirjoitti...

vautsivau hienosti meette! :)

Anonyymi kirjoitti...

Te meette niin hienosti!!!

sohvi kirjoitti...

Haha kiitos !! :D

Anonyymi kirjoitti...

Wau !

Anonyymi kirjoitti...

Voitko laittaa aina noihin videoihin myös linkit? Tähänki oisbkiv

sohvi kirjoitti...

Selvä, laitan näihin uusiin välittömästi :)

sohvi kirjoitti...

Linkkaan nyt vain tähän kommenttilaatikkoon http://www.youtube.com/watch?v=D3bf7JQHq8s