tiistai 9. heinäkuuta 2013

Paska reissu, mutta tulipahan tehtyä!

Tupoksen alue-estekisat. Saanko nauraa, ei hemmetti. En tykännyt kisapaikasta yhtään, en mistään siellä kisoissa. Ihan harkkakisa meininkiä. "Kisa-areena" oli säälittävän pieni, ja totesin samantien sen nähtyäni että Papu ei tykkää tuosta kentästä. Okei jeejee kivat kisat..
Verkassa Papu oli ihan jees, ehkä vähän ihmeissään päin juoksevista hevosista... Radalla se oli todella vihaisen oloinen, kun vein sen sellaiselle minikentälle ahtaaseen hyppäämään. Menin vain 100cm jossa se otti perusradalla yhen alas, mutta ei haitannut koska se ei ole tuollaisten kenttien poni.
Sanoin äitille metrin jälkeen, että en todellakaan mene hyppäämään tuohon kentälle enää kymppiä joten lähdimme sitten kotia kohti.
Tässä pari kuvaa metristä, kiitos Pinja!
 
 





^Noin hienosti se hyppäs vielä verkassa, kun oli enemmän tilaa ja vain kaksi estettä kentällä.
 
 
Itse olen sitä mieltä, että ratsastajan on osattava tehdä nuo päätökset itse. Ei vain viedä hevosta epäsopiviin paikkoihin tai huonoille radoille. En lähde nyt haukkumaan tuota kisapaikkaa, vaan totean että se ei todellakaan sovi minun ponille.
Miksi mennä epävarmasti radalle ja ottaa huonoja hyppyjä/kieltoja ja viedä hevosen luottamus? Mielummin vain jättää menemättä ja lähteä paremmilla mielin kotiin.
 
Seuraavat kisat ovat tosiaan Lapinlahden kenttäkisat, ja luultavasti huomenna tulee Papun laidunreissusta postausta.


7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

hmua jotenki huvittaa ton kentän "aidat" :DDDDDD tulee mielee aiva laidunaidat

Anonyymi kirjoitti...


niin ja jos aikoo kenttä-kisoja kiertää kantsii miettiä mitä kisoja käy että ponilla pysyy into tekemiseen ( välillä laitumelle ) ? :)

sohvi kirjoitti...

Joona/ Niinpä :D
ano/ niin me ollaan mietittykki ja jätetty kisoja tosi paljon pois, mutta noi tupoksen kisat oli nii lähellä että sama ne oli käydä.
laitumella papu on jo ollut, mutta sitä ei voi nyt kisakaudella enempää siellä pitää, koska se vain yksinkertaisesti halkeaa. Syksyllä se pääsee vielä laitumelle kun kisat loppuu, Sillon ei haittaa vaikka se vähän lihoiskin

Anonyymi kirjoitti...

Kenttä oli kyllä tosi pieni .. :( aika maalaistalli tyyppinen koko paikka :D

sohvi kirjoitti...

Jep :D ei meinannut pallopersepaparazzi mahtua sinne

Anonyymi kirjoitti...

No kylläpä sun poni on vaativa :D kun vaan paras kelpaa

sohvi kirjoitti...

Jepp, hieno herra ;)