keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Papu laitsalla ja Sohvi haamutalossa

Sunnuntaina Tupoksen kisojen jälkeen lähdimme Papun kanssa Jussilan tallille minilomalle. Yksi yö pois kotoa. Papu pääsi tosiaan isolle laitumelle syömään ja leikkimään villihevosta. Minä asuin Pinjan kanssa tallin kupeessa sijaitsevassa pari sataa vuotta vanhassa talossa, ja voitte kuvitella sitä yöllistä pelkoa kun tuntui että siellä oikeasti oli meidän lisäksi pari muuta hahmoa :D
 
 



 
Sunnuntai-iltana käytiin joskus 9 aikaan Pinjan kanssa syöttelemässä selästä Papua ja Makea. Oli aivan superkivaa pitkästä aikaa vain löhöillä onnellisen ponin kyydissä.
 
 
Papu sai viettää yönsä mukavan tilavassa varsomis karsinassa, ja sen naapureina oli kaksi maailman suloisinta palloponia :3
 
 
Maanantai aamuna kävin ennen aamutallia viemässä Papun ulos hiekkatarhaan ja painelin sitten takaisin nukkumaan. Aamutallin tekijä vei sen sitten kahdeksan jälkeen laitumelle syömään. Herättiin puol 1 aikaan Pinjan kanssa, ja menin heti katsomaan ettei Papu ollut haljennut laitumelle, mutta se oli onneksi otettu jo laitsalta pois.
Lähdimme Pinjan kanssa ratsastamaan poneilla kentälle. Päätin mennä sitten kaulanarulla, koska Papuhan oli minilomalla, joten ei viittinyt mitään satulaa ja suitsia pistää.
Pinja oli nössö ja meni makella vain ilmansatulaa ja suitset päässä :<
Mentiin kentällä ristikkoa, sekä innari/okseri jumppaa. Papu tykkäsi vähän hömpötellä hypellen pikkuesteitä, se todellakin tykkäsi.
Sitten Pinja ehdotti että kävelläänkö tietä pitkin eräälle korkea heinäiselle pellolle ravailemaan loppuravit. Eka ajatus oli, että eii onnistu.. Paparazzi + tuoreheinä = ei kuuloa eikä näköä...
Päätin kuitenkin olla hullu ja kokeilla selviäisinkö siitä hengissä, mutta eihän siinä tosiaan mitään, Papu ei syönyt yhtään, koska se tiesi että se on töissä. Niin se reippaana ravasi ensimmäisenä koko pellon toiseen päähän ja takaisin, ihana poni <3 Harmi kun ei ollut kuvaajaa..
Ratsastuksen jälkeen Papu pääsi laitumelle takaisin, ja otimme Pinjan kanssa seuraavat ratsut alle. Pinja otti Wilun ja minä jätti Donnan.. Donna tosiaan jotai 170cm korkea läskiheppa :D
Luulin että kuolisin sen selkään ja vielä ilman satulaa, mutta eiihh.. se oli kiva :)
Pinja luuli ottaneensa kuvia minun kännykällä kun näytin kirpulta Donnan selässä, mutta tunaripinja kun hän on, niin eihän mun kännykässä mitään kuvia ollut..
Syksyllä Papu pääsee vielä luultavasti tuonne Jussilaan laitumelle ennen kuin lähdemme Ruukkiin, joten jos silloin saisimme toteutettua Pinjan kanssa meidän kuvausideamme.
 
Huomenna/tänään meillä onkin Ankin kenttävalmennus! Uusi valmentaja ja uudet maastot, jeejee :)


3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

oho eikö sielä tosiaa ollu yhtää kuvvaa XDDDD

sohvi kirjoitti...

...ei :D

Anonyymi kirjoitti...


ihania nuo pikku ponit :)