keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Projektiponit vauhdissa !

Papulla oli tänään helppo päivä. Kävin aamusta tallilla äitin kanssa, äiti meni Papulla ja minä Tessulla. Käytiin siis vain kävelemässä pyöräteillä n.30min. Talleilun jälkeen piti alkaa jo valmistautumaan Jussilan harjoituskisoja varten.

Menin 4-vuotiaalla Saniponilla puomin ja ristikko luokan. Kerron Sanista seuraavassa postauksessa lisää, kun saan kuvia ja muuta mukavaa :D Jööh, niin nämä kisat olivat Sanin ensimmäiset ja poni käyttäytyi hyvin muista suihkivista poneista huolimatta. Puomi luokassa menimme viimeisenä, onneksemme sain pyöritellä Sania radalla muiden suoristusten ajan. Sani oli tosi pirtsakan oloinen. Puomi luokan rata meni puhtaasti ja hyvin läpi. Menin melkein koko radan kevyttä ravia, mutta parin puomin ylityksessä tamma halusi nostaa laukan. Annoin laukata jonkunmatkaa ja otin raville ennen seuraavaa puomia.



Ristikko luokassa pääsin ratsastamaan ensimmäisenä ettei poniparka pääsisi väsähtämään. Rata oli uskomattoman hyvä ! Yksi huono hyppy tuli linjan toiselle ristikolle kun Sani kopsautti ensimmäiselle ristikolle vähän jalkaa niin sekosi koko ponikin. Tästäkin luokasta saatiin puhdas rata ja kummastakin luokasta poni sai siis kaksi ruusuketta :)



Sanin vietyäni karsinaan aloimme Reetan kanssa laittamaan Karkkia kisakuntoon. Aloin valmistautumaan siis 50cm luokkaan. Verryttely oli radalla ja sain onneksi näyttää Karkille kaikki hurjat pelokkeet mitä siellä oli. Verkassa Karkki käyttäytyi hyvin ja otti varmoja hyviä hyppyjä. Samaa läheltä hyppimistä se harrasti verkassa sekä radalla. Rata oli kuitenkin puhdas ja siis ruusuke päässä radalta lähdettiin :)



Hyvillä mielin menimme Karkin kanssa vielä 70cm. Verkassa pääsimme menemään radalla olevaa porttia, ja senkin ylitimme ongelmitta. Esteiden noustessa myös Karkki alkoi liikkua paremmin ja ottaa parempia hyppyjä. Radalla Karsu oli rauhallinen, mutta liikkui kuitenkin omalla moottorilla. Rata oli paljon parempi kuin 50cm ! Radalle me saatiin vain yksi huono hyppy, ja sekin oli mun vika. Hieno Karkki ! :) Ensi kisoissa sitten ehdottomasti jo 80 ja 90cm !

Laitan Lahden jälkeen tulevaan postaukseen sitten kummankin ponin kisavideot ja kerron tästä Sanistakin enemmän :)

Huomenna tosiaan lähdetään Lindströmin Pian tallille ja sieltä sitten yöllä Lahteen. Tulossa huippu reissu, meni miten meni !

2 kommenttia:

laura. kirjoitti...

ihanan näköne toi sani! :)

sohvi kirjoitti...

Se on kyl aika söpö :D