lauantai 16. toukokuuta 2015

Vividan päiväjumpat

Tänään oli ihana päivä pienistä vastoinkäymisistä huolimatta. Käytiin äitin kanssa pitkällä lenkillä Papun ja Ranan kanssa. Käytiin ylittämässä ne pelottavat sillat Papun johdolla, joista emme eilen päässeet Ranan kanssa yli. Papu ei onneksi paljon korviaan hetkauta parista pienestä sillasta. Pienelle kilpahevoselle sillat ovat jotain aivan kauheaa, saattavat sortua ja sillan alla on kuitenkin alligaattoreita...hohhoijjaa.


Lenkin jälkeen äitin ja Papu jäivät kotiin, mutta lähdin vielä metsään laukkailemaan Ranan kanssa. 
Kun pääsimme Ranankin kanssa kotiin, niin nappasimme Vividan tarhasta ja laitoimme sen välikköön kiinni. Äiti harjasi ja minä varustin. Oli pakko pyöräyttää varsalle pintelit jalkaan, olihan se kyllä näky !


Kun poni oli puunattu ja varustettu niin suuntasimme sen kanssa pellolle. Annoimme Vividan juosta ylimääräset virrat pois, sekä harjoittelimme tietenkin samalla liinassa juoksemista ja käskyjä. Kaikki sujui todella hyvin.


Alussa kuolaimet oli taas tosi oudon tuntuset suussa, mutta jokaiset ympyrän jälkeen niihin alettiin taas tottua.




Vivida näytti tänään myös todella hienoa ravia!



Juoksutuksen jälkeen otimme muutamat kuvat vielä, jonka jälkeen vaava pääsi tarhaan leikkimään Papun kanssa ja nukkumaan.


Onhan se vaan niin sulonen!




Reippaan tytön lepoaika !

Huomenna pitäisi malttaa lähteä Ruukkiin tekemään näyttöviikkoa, hyi kauhea.. On ollut niin ihana olla kotona näiden kaikkien rakkaiden otusten kanssa. Mutta onneksi tuo viikko on viimeinen, sen jälkeen saan olla ainakin tammikuuhun asti kotona, alan siis etäopiskelemaan ja tekemään töitä eräällä tallilla. Aivan unelmaa kun kaikki kolme saavat olla kotona, Ranakin on onnellisempi kuin koskaan kun ei tarvi enää lähteä Ruukkiin. 


Maailman rakkaimmat <3

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


tuo pikkunen on niin syötävän suloinen :D

sohvi kirjoitti...

hihii hän on :3

Saana kirjoitti...

En kestä tuota vauvvaa! Hän on niin suloinen <3

sohvi kirjoitti...

vivida kyllä on nii syötävän sulonen ♥

Anonyymi kirjoitti...


samat sanat <3 ihana töppöjalka,kiva seurata sen kehittymistä

anne kirjoitti...


Voi Sofia että sulla on ihania karvakavereita :)

sohvi kirjoitti...

niin on <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuva tuo viimeinen! Upeita ja suloisia kaviokkaita sulla kyllä on, ei voi olla kuin kateellinen :) tsemppiä kisoihin ja seuraaviin koitoksiin! Miten papun jalka voi?

sohvi kirjoitti...

kiitos <3 Papun jalka voi tosi hyvin, sama arki ja kevyt käyntipainotteinen liikutus on jatkunut. Koitan keretä ens viikolla kirjottaa postauksen pelkästä Papusta!