maanantai 11. toukokuuta 2015

OR estekilpailut, Onnistuneet kisat!

Hieno kisapäivä takana. Äimärautiolla oli 2-tason estekilpailut, joissa starttasimme Ranan kanssa 100cm ja 110cm. Tarkoituksena oli suuren ja kovan osallistuja joukon vuoksi saada vain hyvät radat alle ja päästä ajoissa viettämään äitien päivää kotiin. Mutta kisat venyivät kun tamma nappasi molemmista luokista ruusukkeet, se on kyllä huippu tyttö!

100cm verkka oli maneesissa ja Rana oli ihan ok, mutta hieman vetämätön. Rata oli onneksi isolla ulkokentällä, jossa Rana heräsi henkiin. Rata oli sujuva, mutta tamma ehkä oli enemmän se joka päätti mistä hypätään ja kuinka lujaa mennään. Kädet oli kyllä niin hapoilla metrin jälkeen. Mutta Rana hoiti homman kotiin puhtaalla hyvällä radalla ja nappasi itsellensä punaisen ruusukkeen.


Hyppykuvat (c) Ronja Vekki




Metrin jälkeen tamma pääsi levähtämään karsinaan, koska luokassa oli vielä kymmeniä lähtiöitä. Luokan loputtua kävimme noutamassa palkintomme, jonka jälkeen äiti otti nopeasti Ranan haltuunsa ja aloin kävellä 110cm rataa.

On mulla vissiin vähän liian iso hevonen, kun sille ei ylletty laittamaan edes ruusuketta päähän, vaan se oli pakko laittaa tuohon satulahuovan tarraan kiinni, hohhoijjaa :D

110cm verkassa otin vain parit hypyt ja lähdin radalle. Rata sujui hienosti, tein kaikki mahdolliset isot tiet, koska hain vain nollarataa ajasta välittämättä. Nappasimme hyvän nollan ja jäimme sijoihin kiinni, ja roikuimme niissä aivan luokan loppuun asti.




Niin hienosti nappasimme itsellemme 7.sijan. Pieni kenttähevonen osoitti taas että ei tuo tikkujen hyppely oo niin tylsää. Hieno kisapäivä!



3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


oli vissiin aika vaikeeta radat ku niin paljo hylkyjä

anne kirjoitti...


näyttäis olevan heppa kunnossa :)

sohvi kirjoitti...

Jep, aika paljon tuli hylkyjä. Oli radoissa kyllä tekemistä :)
Anne: Rana on nyt kyllä aika hyvässä kunnossa, tuntuu että paranee vaan. Jos noin uskaltaa sanoa :D
Kiitos kommenteista!