maanantai 27. huhtikuuta 2015

Kenttäreeniä, koulukiemuroita ja estehyppelöitä

Torstaina lähdimme Ranan kanssa kouluhommien parista kohti Liminkaa, jossa oli Paavon kenttäreenit. Oli mahtava hypätä ensimmäistä kertaa tätä kevättä ulkona! Reenit menivät todella hyvin. Paavo laitto meidät hyppäämään elämäni ensimmäisen vaativan esteen. Pienellä "apua hui" inahduksella tästäkin selvittiin. Rana vei tämän lällärin hienosti suuuuuresta esteestä yli. 
pahoittelen kuvien laatua..



Hyppäsin reeneissä myös meidän uudella kenttäsatulalla. Zaldin sabba mallinen penkki, aivan eri hypätä oikeasti omalle takamukselle sopivalla satulalla..

Lauantaina letitin Ranan aamulla ja puol 12 aikaan lähdimme isän kanssa ajamaan kohti Virpiniemeä, jossa järjestettiin koulukilpailut. Starttasin B:0 ohjelman. Verkka oli kentällä, jossa Rana ei oikein malttanut keskittyä enkä päässyt istumaan kunnolla syvälle satulaan. Maneesissa tamma alkoi liikkua paljon paremmin ja oli oikeastaan aivan super ratsastaa. Hyvillä fiiliksillä suuntasin radalle, joka sujui pukkilaukannostosta ja passimaisesta käynnistä huolimatta hienosti. Tamma veti niin hienosti että prosenteilla 65 voitimme luokan. Kisojen jälkeen sutturapää pääsi kotiin leikkimään ponien kanssa.


Sunnuntaina oli luvassa estekilpailut taas samaisella ABC-tallilla. Hyppäsin 100cm ja 110cm luokat. Verkka oli taas ulkokentällä ja rata maneesissa. Verkassa Rana tammaili ihan kympillä, huomasi että kevät kiima painaa kunnolla niskaan.. Maneesissa neiti alkoi taas keskittyä. 
100cm rata oli ihan jees, rytmi olisi voinut olla parempi mutta perushyvä verkkarata 110cm ajatellen. Sijoituimme luokassa kolmanneksi.
110cm luokkaan otin vain pari hyppyä ja lähdin radalle. Rata meni aivan älyttömän hyvin, hienoja hyppyjä, hyvä rytmi ja tamma oli oikeasti kuulolla ja avuilla. Nappasimme kuitenkin tyhmän kiellon ratsastajan idiootin tien vuoksi. Ratsastin siis kaarteen ennen okseri pysty linjaa aivan liian lyhyeksi, joten tamma ei vaan voinut hypätä siitä paikasta mitenkään päin. Uudella lähestymisellä loppurata sujui yhtä hienosti kuin ennen kieltoakin. Hyvä!
Perjantaina suuntamme kohti Ypäjää ja ensimmäisiä kenttäkisoja, tästä se taas alkaa :)











8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Sofia ja Rana! =)

jenska kirjoitti...

Haha mä ja mun hiustelaitto-operation tuolla pilaa muuten täydellisen kuvan Ranasta. :---DDD eehheh

sohvi kirjoitti...

höpöhöpö eikä pilaa 😄

sohvi kirjoitti...

😊

Anonyymi kirjoitti...


ypäjälle,ihanaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä luulet onko pienikokoisella ja kevyellä ihmisellä mahdollisuuksia päästä ruukkiin hevosenhoitaja alalle, 2016 ajattelin hakea?:)

sohvi kirjoitti...

tähhh 😄 eihä ne pääsykokeissa sun painoa mittaa. taidot ja haluoppia merkkaa ottaako ne sua sinne kouluun 😊 sinne vaan !

sohvi kirjoitti...

tähhh 😄 eihä ne pääsykokeissa sun painoa mittaa. taidot ja haluoppia merkkaa ottaako ne sua sinne kouluun 😊 sinne vaan !