maanantai 13. huhtikuuta 2015

Kajaanin estekilpailut

Purolasta ollaan kotiuduttu, ja tänään iltana suuntaamme takaisin kouluhommien pariin. Viikko etelässä oli aivan mahtava ja opin tuossa ajassa aivan valtavasti. Eilen oltiin tosiaan Kajaanin alue-estekisoissa, jotka kruunasivat vielä koko viikon työn.
Starttasin 100cm ja 110cm, metrin verkassa kaikki meni hyvin ja lähdin hyvillä mielin radalle. Rata meni rennosti läpi, ja tein huolelliset tarkat tiet ja niinpä saimme hyvän nollaradan. 
110cm verkka oli kisamaneesissa radalla. Verkka oli hyvä, otimme yhden kiellon verkassa jolloin päätin että perkele perseeseen ja menoksi. 
Kaivelin Paavon neuvot takaraivosta ja starttasin verryttelyryhmässäni ensimmäisenä. Rata oli sujuva, välillä sain ottaa ihan kunnolla tammaa takaisin ettei pakka leviäisi radan myötä. Pääsimme uusintaan, ratsastin taas ihan kunnon teillä mutta reippaalla laukalla. Pääsimme uusinnan puhtaasti maaliin! Aivan mahtava fiilis. Sijoitumme luokassa kolmanneksi, ja kovassa porukassa olimmekin, 
Oli ihana tulla kotiin ponien luokse taas tuplaten viisaampana, tästä se kisakausi alkaa!







5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


Hienot!!!!

anne kirjoitti...


Kylläpäs oli hieno video

Anonyymi kirjoitti...


JESS!!!!

Anonyymi kirjoitti...


On se hienon oloinen hevonen ja näyttää meno hyvältä on varmaan yhteinen sävel löytynyt.

emmi kirjoitti...

Kiva ulkoasu ja onnea hyvin menneistä kisoista! Aivan supersöpö shettis ja kaksi upeaa kilpahevosta, upea blogi. Tämä kommentointi tulee minulle oudosti, avaa uuden ikkunan ja kommentit näkyvät täällä oudosti. Bukiiko koneeni vai onko kommentoinnista tehty tarkoituksella tällainen, minulle vähän hankala?