sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Meidän pääsiäinen

Huomenna pitäisi suunnata Ranan kanssa takaisin Ruukkiin, pitäisi jaksaa vielä pari viikkoa koulussa jonka jälkeen voin elää tätä unelmaa kotona, aloittaa ihanat kisareissut ja viettää enemmän aikaa Papunkin kanssa.
Tultiin Ranan kanssa torstaina illasta kotia, ja perjantai aamuna heräsin kuudelta viemään hepat ulos. Kengittäjä tuli klo 8, joka nappasi Papulta kengät pois ja näytti miten mun pitää vuolla ja raspata jäbän jalkoja. Sen jälkeen hän kengitti Ranan läpi. Kengityksen jälkeen hepat pääsivät jatkamaan tarhailua ja minä painelin takas sänkyyn. 



Perjantaina päivällä lähdimme Liminkaan Paavo Huttusen kenttävalmennuksiin Ranan kanssa. Mua jännitti valmennukset tosi paljon, koska ne oli tosiaan meiä ekat kenttäreenit, uus paikka, uus valmentaja ja kaikkea. 
Perjantain valmennus meni todella hyvin, mitä nyt alussa oli taas vähän hallinta vaikeuksia, mutta loppukohden parani kun uskalsin oikeasti ottaa sitä kiinni, pistää pohetta kiinni ja ratsastaa. 



Valmennuksien jälkeen suuntasimme takaisin kotiin, Papu pääsi Ranan seuraksi talliin kuivumaan ja syömään päiväheiniä. Vein hepat illaksi ulos, hoidin ja leikin Papun kanssa sekä teimme maastakäsittelyä koska herra oli todella röyhkeän oloinen.
Illalla kävelytin Ranan.



Lauantaina oli taas normaali aamutalli, ja päivällä suuntasimme Liminkaan taas valmennuksiin. Lauantaina meni todella hienosti. Jos video valmennuksesta kiinnostaa niin kurkkaa edellinen postaus!
Menimme helpon esteillä vaativan tehtäviä, tamma oli aivan super. Sain tosi paljon luottamusta ja hyvää fiilistä. Tästä on niin hienoa jatkaa kohti kesän koitoksia.
Valmennuksen jälkeen hepat meni taas talliin vähäksi aikaa, ja illaksi ne pääsivät ulos. Papu leikki illalla serkkupoikani lapsiratsua, ja suoriutui siitä mallikkaasti. 

Tänään oli taas normaali aamu. Hepat ulos syömään aamuruokia, minä takaisin nukkumaan. Heräsin 11 aikaan siivoamaan tallia, ja valmistautumaan vieraiden tuloon. 1 aikaan annoin hevosille päiväruuat ja kolmen aikaan lähitallin tyttö lähti näyttämään mulle ja Ranalle maastoja. Käytiin reilu tunnin käyntilenkki, jonka jälkeen Rana pääsi tarhailemaan Papun kanssa. 







Nyt iltatallin tekoon, ja itkien huomiseen kun pitää lähteä Ruukkiin. Nää on nimittäin just näitä viikonloppuja kun tekis mieli vaan jäädä molempien karvakorvien kanssa kotiin.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


ihanan näköistä hommaa...tuoki kuva ku papu nukkuu <3 <3 <3 eihän tuolta voi haluta mihinkään muualle

Kuurasusi kirjoitti...

Katoin tuossa yhdessä kuvassa että Rhanalta lähtee naru suusta mutta se olikin tienvarren keppi! :D

sohvi kirjoitti...

Haha kyl nuitten kans viihtyy paremminku hyvin :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi että rana ja papu on suloisia! :3

Anonyymi kirjoitti...

Oi että ihania kuvia!! (: Mikä sinusta valmistuu Ruukissa? :)

Anonyymi kirjoitti...

Aiotko laittaa jossain vaiheessa hepat samaan tarhaan?

sohvi kirjoitti...

Ratsastuksenohjaaja :) Rana tarhaa yksin, mutta jos meille joku kiltti pönkyrä polle vielä joskus tulee niin se tarhaa Papun kanssa.