sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Bannerikisa


Todella hieno banneri, tykästyin kovasti. Ainoa miinus on ehkä tekstin massiivisuus sekä väri. Sekä että oma naamani on nuin suurena tuolla :D

Yksi henkilökohtaisista suosikeista, juuri tämän tyylisistä bannereista tykkään paljon. Tekstit on ihania, kuvat on hyvin aseteltu ja valittu. Sydämet on piste I:n päälle! Tämäkin banneri nähdään varmasti täällä blogissa.

Kiva yksikertainen banneri. Ainoa asia joka jää vaivaamaan on tuo Papun sekava hyppykuva vasemmassa yläkulmassa.

Tämä banneri oli myös vahvalla ykköspaikalla kauan. Tykkään tekstistä, sävyistä ja kuvien asetteluista. Ei liikaa kaikkea vaan selkeä ja siisti. Tykkään ! 

Tämä blogi oli myös voittaja ehdokkaana Reetan sekä minun mielestä. Itse en löydä bannerista mitään vikaa, todella hieno ja taidokkaasti tehty.
Hieno banneri jossa on ihanan yksinkertainen teksti sekä sopiva määrä kuvia. Oikean reunan kuvassa olisin ehkä kaivannut hitusen tarkkuutta.
Todella hienosti tehty ja alussa ajattelin heti että tämä tulee blogiin banneriksi. Bannerissa on ehkä ripaus liikaa sekavuutta, mutta tässä on myös todella paljon asioita joista pidän. Tämä banneri tulee kyllä jossain vaiheessa blogiini !
Banneri on yksinkertainen mutta siinä myös näkyy todella hienosti tekijän oma jälki ja tyyli. Yksi suosikeistani!

(c) Tiina Turunen
Tämä banneri vallotti mut aivan kokonaan ja olisi varmasti ollutkin mietinnässä parhaiden joukossa. Ainoa miinus on vain Papun kuva joka näkyy puolittain. Tämäkinhän saattaa olla vain taiteilijan oma näkemys että se sopisi niin.
Hieno ja yksinkertainen banneri. Banneri jää ehkä osittain vähän tyhjäksi, teksi on hieno mutta alleviivaus ei niinkään passaa minun makuun. Hieno teos!
Hieno banneri, jossa kuvat ovat selkeästi ja teksti on yksikertainen. Banneriin on lisätty mukana ripaus korostusta kuviin.


Tässä bannerissa on hyviä kuvia ja ne on aseteltu minun silmään todella hyvin. Hieno ja rauhallinen banneri, jossa ei ole liikaa mitään. Keskeltä jopa ehkä vähän liiankin tyhjä.


Bannerissa on hyvin aseteltu kuvat sekä siinä näkyy tekijän oma tyyli. Ainoa asia joka ei ehkä sovi minun silmään on tekstin massiivisuus ja vahva väri.
Viimeisenä minun sekä Reetan suosikki. Todella hienosti tehty selkeä banneri, jossa on ihanat värit ja tekstit. Upea, suuri kiitos!


Kiitos kaikille osallistuneille, ootte ihania !

9 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Haha, siistiä, meillä oli näköjään ihan samat mieltymykset. :'D

sohvi kirjoitti...

Haha samat aivot !

Anonyymi kirjoitti...


kyllä kaikki on niin taitavasti tehtyjä en millään pystyisi valitsemaan saatika tekemään tollaisia HYVÄ TEKIJÄT!!!

sohvi kirjoitti...

Sanoppas muuta :) uskomattomia ! En tosiaa itsekkää pystynyt aivan valittemmaa vaan tarvin vähä kaveri helppiä :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei!En oo pysyny oikein kärryillä,mitä sen jälkeen on tapahtunut ko teille tuli uusi hevonen ja onko Papu vielä teillä?:)

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Hieno Rana mutta miten meillä oli täälä sellainen käsitys ettei kestä enää kisakäyttöä/kenttää? Miksi Rana myytiin?

sohvi kirjoitti...

Ostettiin toinen hevonen papun rinnalle kun papulla meni pinnallinen koukistaja.

sohvi kirjoitti...

Mistäs sellaiset käsitykset? Kyllä kestää, ell. Tutkinut kunnolla ja kehunut hevosen, vielä monia vuosia edessä kisahommissa

Anonyymi kirjoitti...

Mulla hajos nuori terve hevonen esteillä...kuka näistä koskaan tietää joskus on vaan huonoa tuuria :( Mua harmitta aivan älyttömästi