maanantai 24. maaliskuuta 2014

Video viikonlopulta

Rana oli viikonlopun kotona ja käytiin sitten maneesilla treenaamassa yhtenä päivänä. Menin kaikki askellajit läpi ja otettiin sitten hyppyjä loppuun. Rana meni aivan superhyvin vaikka se taas kuumui aika mukavasti alussa kun mentiin pikkuesteitä.
Saatte kunnon postauksen viikonlopulta ja Papun kuulumisista kunhan Reetta saa käsiteltyä kuvat.




Linkki videoon

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:) mukava hevonen

sohvi kirjoitti...

Rana on :)

Anonyymi kirjoitti...

Miks toi hevonen ei käytä kunnolla oikeaa takajalkaa? Näyttää vähän epäpuhtaalta laukassa?

sohvi kirjoitti...

Are u fucking kidding me ::Dd

Anonyymi kirjoitti...

Miunkaan mielestä tuo hevonen ei käytä jalkaansa laukassa ja sillä on todella hidas laukka. ihankuin dieo olisi hidastettu(ainakin kun koulua menit). Takajalkoja enemmän peliin niin näyttää paremmalta!
Esteillä se näytti laukkaavan ihan hyvin.

Reetta kirjoitti...

Nuo pelkät laukkavideot on otettu ratsastuksen alusta, jolloin hevonen ei ollut kunnolla lämmennyt. Ranan lämmettyä otin kuvia, joten siitä ei videota noiden hyppelyiden lisäksi ole. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kui korkeeta hyppäsit?
Kivan oloinen heppa :)

sohvi kirjoitti...

Sitä paitsi laukka ei todellakaan ole hidas. Pidin sen vain todella rauhallisena laukassa ja kokosin sitä välillä ihan kunnolla. Hohhoijjaa taas.

anne kirjoitti...

Yhteistyön kautta löytyy hyvät rytmit,kenttäkisoista tuttu hieno hevonen mahtava luonne ja ratsastat tosi hyvin kun ponin selästä hevoseen siirtyminen vaatii aina totuttelua ja uskallusta antaa isojen liikkeiden viedä :) tsemppiä!

sohvi kirjoitti...

Kiitos :)