torstai 6. maaliskuuta 2014

Lääkärillä ja kotitallilla

Kirjoitan pikaisesti nyt puhelimella ennen nukkumaan menoa tästä päivästä.
Eli tosiaan me ollaan muutettu tänne peltojen ja heppojen keskelle kauas kavereista. Meillä on pihalla kahen hepan pikkutalli, johon Papu on nyt muuttanut.
Papulla oli tänään Bruno aika Oulussa joten haettiin poni Ruukista ja ajettiin kuivasjärvelle jossa Bruno tutki jalan, kertoi tilanteen olevan vakava ja ettei Papusta enää treenihevosta tule. Siitä ei välttämättä tule edes ratsua, siitä tulee meille pullaponi ja seuraponi minun uudelle hevoselle.
Matkalla tosiaan kävi pieni accidentti nimittäin Papu oli saanut traikussa itsensä kiinni viereiseen etupuomiin ja se sai siitä vetopaniikin ja riuhtoi itseltä päitset rikki. Onneksi selvittiin vain niillä rikkinäisillä päitsillä sekä pienellä haavalla suunpielessä ja nyt illalla kirjavan suunpieli turposi ja huomasin siinä olevan pienen haavan.
Kotitallissa poni oli varsin tyytyväinen ja rauhallinen. Se sai mussuttaa heinää karsinassa sillävälin kun minä purin sen tavarat. 7aikaan illasta nappasin pojun käytävälle kiinni, harjasin sen kunnolla ja käärin jalan.
Meillä on tää muutto viel kesken joten oon koirien ja ponin kans täällä uudessa osoitteessa ja porukat on vielä vanhalla talolla. Kävin tarkistamassa papun tilanteen äskön ja siellä se tyytyväisenä nukku menemään.
Huomen aamulla herään laittamaan sen ulos ja 10aikaan sillä on kengitys. Ja tosiaan kirjava laitetaan kenkään vielä kerran mutta sitten kun jäät lähtee pois niin papu alottaa kengättömän elämän :)
Ja perjantaina mulle tulee uus hevonen, mutta siitä sitten viikonlopun aikana lisää.

8 kommenttia:

Alina kirjoitti...

ootteko muuttanu kalimeelle? :)

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi papulla on hyvä koti siellä teillä! :)
Monet lopettas hepan jos siitä ei ois enää ratsuksi.
Jatkatko tässä samassa blogissa bloggaamista siitä uudesta hepasta? :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus ja ois kiva just joku tallin esittely video :)

Saana kirjoitti...

Vaau, näyttää ja kuulostaa hyvältä täällä ootellaan jo tulevaa postausta!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi mukavaa, että teijän asiat on järjestäytyny ja suhtaudut ainakin kirjoitustesi perusteella tosi kypäsästi kaikkeen mitä sulle nyt on tapahtunut. Älä nyt ota itsees mut sun tekstiä ois mukavampi lukee jos tsekkaisit miten taivutat sanoja. En sano millään pahalla tätä :)Tsemppiä sulle tulevaisuuteen!

Unknown kirjoitti...

Voimii sinne♥
Toivottavasti Papun jalka paranee:)♥

Anonyymi kirjoitti...

Surullinen/huono tää papun tilanne, mutta voitte kerätä nyt luottamusta ja kehittää oikeita hevosmiestaitoja!

Anonyymi kirjoitti...

Älä liikaa mieti miten taivutellaan sanoja :) anna vaan murteen ja luonnollisen tyylin pulputa niissä on aitoja tunteita.