tiistai 25. maaliskuuta 2014

blogin poistaminen

Pikainen kännykkäpostaus luvassa. Elikkäs harkitsen nyt vakavasti koko blogin poistamista ja koko bloggaamisen lopettamista. Papun kunnossa ollessa postaaminen oli mukavaa ja lähdin aina innolla koneelle katsomaan mukavia kommentteja.  Nykyään elän aina siinä pelossa että blogiin/askiini on tullut pelkkää paskaa ja hevoseni negatiivista arvostelua.  Sekä minun elämäni arvostelua josta ette tosiaankaan tiedä mitään.
En ole senverta vahva ihminen että jaksaisin katsoa jokaiseen postaukseen tulleita anonyymien katkeria kommentteja. Katson nyt miten homma etenee tämän viikon mutta jos tää jatkuu niin viikonloppuna blogi poistuu.

Kiitos ja kuittaus.

19 kommenttia:

Lindaa kirjoitti...

Voi harmi, oonki lukenu että sun blogissa on jatkuvasti ikäviä kommentteja ): Ymmärrän kyllä sun päätöstä, oma blogi meni poistoon samasta syystä...

sohvi kirjoitti...

Tää maailma on vaan täynnä nii kusisia ihmisiä että menee maku tälläsii harrastuksiin :)

Kiki kirjoitti...

Tosi harmillista, sillä teijän kuulumisia on ollut ilo seurata! Ymmärrän kyllä ettei negatiivisia anonyymien kommentteja jaksa katsella päivästä toiseen ja vaikka tietääkin, että tekee asiat oikein, niin silti ne jää mieleen kaivertamaan. Kateellisille anonyymeille ei tunnu auttavan mitkään perustelut, vaan kaikki on aina huonosti...

anne kirjoitti...

Joo minäkin olen miettinyt että kannattaako tässä mailmassa liian avoin ollakkaan,harva on niin vahva että pystyy nousemaan kaiken yläpuolelle,parasta kun ei anojen kommenteihin vastaisi ollenkaaan jättäisi ne omaan arvoonsa.On paljon blogeja joihin ei kommentoida ollenkaan joten voit myös ajatella että olet mielenkiintoinen kun saat kommenteja ...

sohvi kirjoitti...

Jep.. pittää ny seurailla jatkuuko tää paskamyrsky vai jatkuuko blogi samanlailla kuin ennen

Mimmu kirjoitti...

Ei älä poista tätä blogia. Vaikket kovin altiivinen bloggaaja olekaan sun blogi on paras!

sohvi kirjoitti...

Onhan tää niin mukava harrastus mutta menee into kun ihmisillä on joku sitä asiaa vastaan että mulla on toinenki hevonen :)

Reetta kirjoitti...

Ei kato ihmisille mikään kelpaa. Jokunen vuosi sittenhän oli tapaus, jossa tytön poni sairastui kaviokuumeeseen, tytön vanhemmat ehdottivat uutta/toista hevosta, tyttö kieltäytyi ja uliuli miksi noin teit typerä lapsi...

Anonyymi kirjoitti...

Älä poista! tämä on paras blogi, ja kiva ja semmonen tosi hyvä. :) ja sun ja papun ja ranan kuulumisia ois kiva lukee jatkossakin! mutta jos nuo anot liikaa arvostelee niin poista anoilta kommentointi pois? :D

Anonyymi kirjoitti...

Nyt en ihan tajua. Olen kommentteja lukenut, muutaman hälyttävän typerän olen nähnyt, mutta esim. minkä käsityksen tästä postauksesta saa on ihan väärä. Ainahan sen anojen kommentointioikeuden voi ottaa pois.

Jos esim. viime postauksen "kamalia hyökkääviä" kommentteja tarkoitat, ei ne mitään kovin haukkuvia ole. Itsekin huomasin jotain tuossa takajalassa laukassa, mutta suhtaudut noihin kommentteihin aika hyökkäävästi ja alentavasti? Voisit vaan vastata ihan tyynesti, että asia ei ole näin vaikka ehkä teidän silmään siltä näyttääkin.

ÄLÄ ota tätä kommenttia rankasti, en tarkoita haukkua tai muutenkaan mollata, en vain ymmärrä tätä sinun suhtautumista asiaan!

Anonyymi kirjoitti...

ota anonyymi pois!

Reetta kirjoitti...

Ihmiset kestää erin verran haukkumista, mollaamista ja perustelematonta kritiikkiä. Esim. minä aika pitkälti kohautan olkapäitä ihan sama mitä ulkopuoliset mulle sanoo, mutta Sofia taas on vähän herkempi. Ja taustat tuntien, en ihmettele. Se, että bloggaajan, oli kyseessä kuka vain, blogin ulkopuolistakin elämää aletaan ruotia asiasta mitään tietämättä, menee jo roimasti yli. Kysyä saa, vastausta ei välttämättä tule, vaan ruotiminen, sättiminen saatika juoruaminen nyt on ihan käsittämätöntä.

Ja mitä nyt päivemmällä tästä puhuttiin, anokommenttien estot vähentäis kommenttien määrää radikaalisti eikä kivojakaan kommentteja tulis -yleensä ne mukavimmatkin kommentit on nakattu anona, ja näkeehän sen tästäkin postauksesta että harva naamaansa tai edes nimimerkkiään esittelee, ei edes kannustavissa merkeissä. ;)

sohvi kirjoitti...

Kiitti reetta again :D ♥

Anonyymi kirjoitti...

Kokeile pitää, vaikka eka taukoo ja sitten jos tuntuu, että bloggaaminen vois tuntuu hyvältä niin kokeilet uudestaan :)

Vilma kirjoitti...

Voi ei et saa lopettaa ): Sun blogia on aina niin kiva lukee! Mut ymmärtäähän sen ku maailman on täynnä noita kusisia joilla ei oo muuta tekemistä ku saaha toisille paha mieli... Tsemppiä sulle ja hepoille! (:

Saana kirjoitti...

mä oon miettinyt viime päivinä ihan samaa ja päätin lopettaa vielä kun kivaa oli. Tää blogimaailma on muuttunut ihan hirveesti, eikä mun mielestä mitenkään hirveen hyvään suuntaan.. tsemppiä sulle!

sohvi kirjoitti...

Kiitos teille :)

Juulia kirjoitti...

Ei, älä lopeta bloggaamista :)
Sun blogi on toosi kiva ja täynnä kaikkea kivaa luettavaa!
Kannattaa ottaa anonyymien kommentointi mahdollisuudet pois niin ilkeät kommentoinnit saattavat loppua. Harvalla on pokkaa tulla omalla nimellä kirjottelemaan

sohvi kirjoitti...

Jep mää mietin nyt asiaa ja postaan tänää :)