maanantai 27. toukokuuta 2013

Perjantai-ilta Iisalmessa!

Viikonloppuna oli siis kansalliset kisat Iisalmessa, jotka ei meidän osalta mennyt ihan nappiin omien kämmien vuoksi, mutta niistä lisää seuraavissa postauksissa. Nyt kerron vaan perjantaista, jolloin me siis lähdettiin kohti Iisalmea.
Lähdettiin perjantaina koulun jälkeen joskus 4 maissa Reetan kanssa tallille tarkistelemaan ja pakkailemaan viimeisiä tavaroita.
Kun tavarat oli pakattu niin laitoimme traikun kuntoon ja minä aloin pestä kirjavaa.
Pesun jälkeen poni pääsi karsinaan lepäämään ja minä ja Reetta mentiin hengailemaan keittiöön.
Lopulta vanhempani ilmestyivät tallille ja lastasimme ponin traikkuun. Vinkka oli aivan täynnä! Kisakaappi, iso harmaa laukku ja kaks paalia heinää.
 
Matka sujui mukavasti musiikin mukana lauleskellen ja hesen ruokia syöden. Saavuttiin kisapaikalle 8 aikaan, joten purimme tavarat reippaasti ja veimme ponin jabaan.
Siihen aikaan illasta laitoimme Papulle vaan hyttysloimen päälle ja iltaruuat naaman eteen.
 
 
 Kun olimme saaneet Reetan kanssa jaballa kaikki kuntoon niin lähdimme etsimään pikkumökkiämme. Asuimme siis viikonlopun minimökissä hevosten lähellä. Ehkä 100 metriä mökin ja hevosten välillä?
Mökissä oli tosiaan sängyt, pöytä, patteri ja jääkaappi :D Vessat ja suihkutilat oli erikseen ja kaikille mökkeilevillä yhteiset, iu!
Ensivaikutelma mökistä oli aika järkyttävä, pikkumökki ja 24/7 vanhempien kanssa, haha :D
Tykästyin mökkeröiseen kuitenkin viikonlopun aikana aika paljon, se oli varsin viihtyisä :3
Vaihdoimme vaatteet ja levitimme tavaramme Reetan kanssa yläsänkyyn ja lähdimme takasin Papun luokse. Vaihdoimme suitset päähän ja lähdimme käymään pikkukävelyllä tutkimassa paikkoja. Papu oli ihana oma itsensä ja käyttäytyi varsin mallikkaasti kokoajan.
 
 
 
 
 
 
 Maailman paras poni ja maailman parhain ystävä !
 
Veimme Papun nukkumaan ja ilma oli viilentynyt niin hemmetisti että oli pakko laittaa Bucasin tallitoppis vielä päälle. Poni jäi jabailemaan ja me lähdettiin Reetan kanssa mökkeilemään. Käytiin kävelemässä Reetan kanssa vielä pitkin leirintäaluetta, ja nähtiin vuohi joka ei ruvennu hengaa meijä kans :(
 
Käytiin myös sekoilemassa useaan otteeseen perjantai-illan aikana siellä hemmetin oksettavassa yleisessä vessassa, jossa keskustelut karkasivat aivan miesten korviin asti..
Perjantai ilta oli varsin mukava ja suu oli kokoajan korvissa asti :)
Teen lauantaista ja sunnuntaista erikseen postaukset ja jos saan Reetalta perjantain sekoiluvideot niin teen niistä koosteen teille.


7 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Hihiii <3

sohvi kirjoitti...

<333

winni manni kirjoitti...

Tämä ei nyt liity hirveästi tähän, mutta miten kylmäät Papun jalat ja milloin? Käytätäkä linimenttiä, kylmäsuojia vai letkutatko?

Nora Laakkonen kirjoitti...

Näin sen teidän sunnuntain metrin radan ja menitte tosi hyvin! Te ootte niin hieno pari!(:

sohvi kirjoitti...

Kylmään aina reenien jälkeen letkuttamalla :)

sohvi kirjoitti...

nora/ kiitos :)

mmmkey kirjoitti...

Näin kun otitte näitä kuvia leiriskällä illalla. Tosi kivoja! :)

http://aaveennet.blogspot.com