torstai 30. toukokuuta 2013

Lauantai päivä Iisalmessa!

En todellakaan muista kauhean tarkkaa mitä me nyt tehtiin lauantaina siellä Iisalmessa, mutta kerron nyt suurinpiirtein päivän tapahtumat.
7 aikaan herättiin Reetan kanssa ja käytiin ruokkimassa Papu. Sen jälkeen takaisin nukkumaan tunniksi ja kahdeksalta aamupalalle ja aamupesulle. Kisavaatteet niskaan ja poni käveleylle.
Kisapaikalla pikaisten hengailujen jälkeen alkoi minun luokka avoin 100cm. Verkassa Papu toimi todella hyvin ja radalla vielä paremmin, se oli aivan super hyvän tuntoinen.
Perusrata meni todella tasaisesti ja hyvin, muutamille oksereille ajauduin ehkä vähän liian lähelle, mutta pikkuvikoja.
Pääsin uusintaan ja aloin ratsastamaan kunnolla aikaa. Papu oli aivan hemmetin hyvän tuntoinen, mutta enköhän minä ratsasta kolmatta kertaa sarjalle!! Otin siis uusinnasta hylyn väärän radan vuoksi, arvatkaa ärsyttikö.
Vietiin poni vähäksi aikaa lepäämään jabaan ja opettelin seuraavaa rataa masentuneella mielentilalla, ärsytti aivan hautaan asti oma unohdus.
 
Seuraavaksi oli luvassa ponicupin toinen osakilpailu 100cm. Aurinko alkoi porottaa aivan kympillä ja luokka meni aivan todella hitaasti. Verkkasin aivan liikaa, ja lisäksi minun piti olla 13:toista, mutta olinkin vasta viimeinen! Poni ei yksinkertasesti jaksanut ja se vaan kolisutti jokaiselle esteelle ja puotti sarjan A osan. Raukka poni..
Se pääsi kylmään pesuun ja jabaan syömään.
lltapäivällä kävin vielä ratsastamassa Papun maneesissa ja aivan illalla käytiin ruokkimassa ja loimittamassa se.
 
 
 Hercules!
 
Ilta oli todella hauska! Hengailtiin Reetan kanssa leirintäalueella ja vahinko kalastettiin jopa kala xd
Laitan videot lauantain radoista ehkä jos jaksan. Ei vaan innosta katsoa niitä, kun rupeaa ärsyttämään kun omia vikoja kaikki. Niin superhieno poni :3
 
 


Ei kommentteja: