sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Hankitreeniä ja poneja + KUVIA

Eilen Pinja oli moikkaamassa heppoja ja toimi tietenkin vanhan kaavan mukaan kameramiehenä. Otimme ensin Ranan, varustimme ja hyppäsin satulaan. Kävelimme joen toiselle puolelle pellolle, jossa oli tosi raskaasti lunta. 
Rana oli virkeän tuntuinen ja innokas vaikka se joutui ihan kunnolla tarpomaan lumessa. Tamma tarjosi melkein välittömästi ravia, joten ravailimme ja laukkailimme hangessa. Aivan ihana, vihdoin kunnon hankitreeniä !





Peltolaama mielissään !


Tämä on yksi mun lemppareista, hieno tamma !



Seuraavaksi luvassa oli Vivida. Haimme neitin tarhasta, veimme talliin harjattavaksi. Pistin pitkästä aikaa tammalle suitset päähän. Kävimme mukavan pienen lenkin, ja oli pakko todeta että tappijalka on meiän hevosista reippain kävelijä, voi luoja sitä vauhtia mitä nuilla jaloilla pääseekään.



Viimeisenä nappasimme Kirjavan tarhasta, harjasin ja varustin. Pinja punttasi minut tankkerin kyytille ja lähdimme tielle kävelemään. Poikkesimme tutulle metsälenkille napsimaan muutamat kuvat. Kuvat kirjavan osalta jäi vähäsiksi kun herraa ei kiinnostanut yhtään kamera, lähinnä lumiset kuusen oksat tai kilpakävely takaisin tallille.



Ajelimme tänään illalla Ruukkiin. Rana pääsi pikkutallille syömään iltaruokiaan ja minä asuntolaan juttelemaan pitkästä aikaa heppakamujen kanssa :)

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihania kuvia ja tosi kiva postaus! Vähäkö toi Vivida on sulonen, shettiskuumeenhan tässä saa kun sun blogia lukee! :D

Käyhän kurkkaamassa mun blogi jos kiinnostaa, sielläkin seikkailee yksi kirjava poni. :)

tiinajadexter.blogspot.fi

sohvi kirjoitti...

jees kiitos, käynpäs tutustumassa :)

Anonyymi kirjoitti...

mahtavaa reeniä :D jotain hyötyä pakkasista ja lumesta