tiistai 23. joulukuuta 2014

Kuulumisia + VIDEO

Vihdoin olen taas blogin äärellä, sain siirrettyä omalta koneelta viikon takaiset videot porukoiden koneelle ja tekaisin niistä pienen koosteen. Muistattehan kaikki kysymyspostauksen, joten laitelkaa kysymyksiä tulemaan jotta pääsen vastailemaan teidän kysymyksiin. Kysymyspostaukseen pääset TÄSTÄ
Ollaan tosiaan Ranankin kanssa kotona joululomalla, joka on mennyt todella nopeasti ja hyvin. Oon vaan heppaillut päivät ja ollut poikaystäväni kanssa.
Ranan kanssa kävimme sunnuntaina Limingassa Salla Aarion estevalmennuksissa, jotka menivät todella hyvin ja Paavon opit olivat jääneet mukavasti takaraivooni. Pitää vaan vaihtaa esteille vähän erinlaista kuolainta.
Tänään kävimme äitini kanssa ihana maastokävely Ranan ja Papun kanssa. Tuntuu niin oudolta kuvitella tilannetta vuosi sitten tähän aikaan, silloin itkin päivät ja tuskailimme perheen kanssa Papun tilannetta. Papun jalan vamma oli tuore ja sen tulevaisuus oli vaakalaudalla. Tänään katsoin tuota samaista ponia joka tallusteli korvat hörössä äitini alla. "Vanha" pieni kenttäponini, nyt se on pitkäharjainen pallomaha. Maailman hienoin pallomaha <3
Papun kanssa aika on mennyt niin nopeasti, ensi syksynä poni on ollut meillä jo 5-vuotta. Ranan kanssa tulee vuosi täyteen maaliskuussa.
Tässä vielä videokooste Papun ja minun maastoretkestä sekä Vividan pukkikohtauksista.


LINKKI






4 kommenttia:

anne kirjoitti...


Mukavaa Joulua teille kaikille :)

sohvi kirjoitti...

samoin, Hyvät Joulut ! :)

Anonyymi kirjoitti...


kaikkien anonyymien puolesta kiitos kivasta blogista ja aika raskaasta vuodesta josta olette selvinneet Papun kanssa hyvin,Hyvää Joulua ja Onnellista ja ei onnettumuuksia sisältävää uutta Vuotta :)

sohvi kirjoitti...

ihana kiitos <3