sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Ekat hypyt kaatumisen jälkeen

Tänään Virpiniemessä valmentajani tallilla oli rataestetreenit, ja sovittiin että käyn loikkimassa Ranan kanssa metrin. Nappasimme molemmat hepat traikkuun neljän aikaan ja ajelimme virppaan. Papukin tosiaan pääsi mukaan katsomaan hyppyjä ja muita hevosia.



Äiti ja Papu :)

Papu sai syödä ja katsella hyppääviä ratsukoita. Rana oli aika paljon poninsa perään ja vilkuili aina pientä kirjavaa, jos tämä karkasi näköpiiristä. 
Esteet nostettiin lopulta 100cm korkeudelle, ja aloimme ottaa verkkahyppyjä. Verkassa Rana tuntui varmalta ja hyvältä. Ehkä jopa vähän turhan energiseltä, mutta nyt jälkeenpäin ajateltuna Rana oli aivan superhyvä ratsastaa sellasena. Se oli kuulolla mutta kuitenkin todella hyvin pohkeen edessä.
Rata meni hyvin ja rauhallisesti. Ainoa typerä kämmi oli iteltä 1.esteen jälkeen ottaa Ranalta laukka pois ja tulla surkeasti toiselle esteelle. Loppu rataan olen kuitenkin ihan tyytyväinen. Tuo rata sai taas varmuutta peliin, ja todisti sen ettei tämä pari ole mihinkään luovuttanut, me ollaan pian paremmassa kunnossa kun koskaan :)
Kiitos kuvista Saaralle! 






4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


Hyvä Sofia,näin ne hommat hoituu :)

sohvi kirjoitti...

:)

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti meette! paljonko ranan vuokra on ruukissa? Voitko tehä postausta ruukista,siellä asumisesta ja asuntolaelämästä? :)

sohvi kirjoitti...

kiitos, jos tallivuokraa meinaat niin joku 350e? juu voin :)