keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Edistystä ja ulkoilua

Marjut, kämppikseni on nyt tämän viikon meillä, joten hän on joutunut kameran kanssa mukaani tallille. 

Papun kanssa kaikki on jatkunut samalla tavalla, se on ollut kopissa tähän päivään asti. Käynyt ottamassa askelia käytävän ja pesupaikan välillä. 
Jalkaa on kylmätty 3 kertaa päivässä, ja tuettu Back on Track patjalla ja fleecepintelillä. Jalan turvotus on laskenut huomattavasti, ja poni on ollut paljon parempana. Homma on siis edistynyt tässä lyhyessä ajassa jo mukavasti.








Tänään aamulla kävimme äitin kanssa ruokkimassa, kylmäämässä ja siivoamassa karsinan. Päivällä lähdimme Marjutin ja iskän kanssa tallille, tarkoituksena että Papu pääsee ulkoilemaan. 
Iskä meni samantien pienentämään tarhaa sairastarhan kokoiseksi, ja laittamaan tarhaan heinät valmiiksi. Menimme Marjutin kanssa talliin sillä aikaa kylmäämään jalan, käärimään jalan, loimittamaan ponin. Iskä tuli ilmoittamaan että ulkona on kaikki valmista, joten nappasin ponin narunpähään kiinni ja lähdin taluttamaan ulko-ovea päin, se käveli reippaasti korvat hörössä. Ulospäästyään se oli aivan onnellisuuden kukkuloilla ! Meinasi minulla olla vähän ongelmia saada poni kävelemään rauhassa ja varovasti tarhaan... Käänsin Papun pieneen tarhaan, ja pidin sen vielä riimussa kiinni, että se olisi minulla hallinnassa jotenkin jos se meinaisi sooloilla siinä innostuneisuudessaan. Kaikki näytti olevan hyvin, joten irrotin ponin ja se tarkasti vain tarhan pohjan ja tarhanaapurin jonka jälkeen se alkoi syödä heinää ja katselemaan ympärille korvat hörössä. Rakas sai hengittää raikasta ilmaa :3





9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa

anne kirjoitti...


kylläpä on taas mahtavia kuvia,hyvä Papu!

sohvi kirjoitti...

:)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ton ponin ilmeitä on se söpö ja toivottavasti paranee :)

sohvi kirjoitti...

eiköhän se parane kunhan saa hyvää hoitoa ja aikaa :)

author kirjoitti...

sut on haastettu!:) http://hatershatee.blogspot.fi/2014/01/ensimmaiset-kerrat-haaste.html

pikaisia paranemisia papulle!<3

sohvi kirjoitti...

kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...


voi tuota ponia :) voi melkein kuvitella että se puhuu !!!

sohvi kirjoitti...

:) <3