maanantai 2. syyskuuta 2013

Maanantai Papuilut Ruukissa

Tehokas päivä takana.
Saavuin koululle aamulla 8 aikaan, ja n. 11 aikaan olin hoitanut jo Papun ja seikkailin sen kanssa pitkin metsiä. Käytiin kävelemässä varmaan 45min, joka sisälsi kyllä kaksi kierrosta ravi/laukka hömpötystä ympäri ravirataa Even ja hänen ravihevosensa seurassa.
 

 
Lenkin jälkeen riisuin ponilta varusteet, vein suihkuun ja kuivasin huolella. Tämän jälkeen loimitin sen fleeceloimeen sekä vuorettomaan sadeloimeen. Sitten häivyinkin istumaan koulun penkille.


 
Koulun jälkeen kiiruhdinkin tallille hoitamaan kirjavaa jonka olin hakenut jo aikasemmin sisälle. Harjasin, satuloin ja suuntasimme maneesille päin. Maneesilla tein itsenäisen verryttelyn kunnes maneesi täyttyi kaikenmaailman ratsastajilla, joten siirryimme maneesin estepäätyyn ja tytöt tulivatkin sopivasti kantelemaan esteitä.
Käskin heidän rakentaa yhden pystyn ja kaksi okseria. Minulla oli vähänniinkuin Marian valmennus, joka ei kuitenkaan ollut valmennus.. :D Maria (Ruukin ratsastuksenopettaja) katsoi sivusilmällä meidän menoa ja lopussa antoi vähän vinkkejä ja kehuja.
Mielestäni meillä meni aika huonosti, kumpikaan ei ollut niin hyvässä vedossa. Nyt loppuviikko kaikkea hauskaa ja suht.kevyttä, sillä viikonloppuna on Lapinlahden kenttäkisat !
 
Kiitos Krisselle taas kuvista :)
 




















Reenin jälkeen pesin ponin ja loimitin sen. Sitten se pääsi vähäksi aikaa karsinaan syömään heinää, tässä välissä kävin asuntolalla syömässä ja vaihtamassa vaatteita.
Illalla kävin vielä kylmäämässä ponin jalat, harjaamassa sen, putsaamassa karsinan ja tekemässä ruuat. Sitten levitin jalkoihin kylmäsavet ja käytin sen pikkukävelyllä.
 


 
 
 
 

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


Sammakko savijalka ;)

taikkanauu kirjoitti...

Miten toi sun kylmäsavi on tollasta mintun väristä :0 vai näänkö minä harhoja :D itellä se on sellasta luonnon valkoista/harmaata? :0

sohvi kirjoitti...

:DD Emmääätiiä, se vaan on. Niitähän on montaa sorttia, ja toi on jotai perinteistä :D

sohvi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

kuinka pitkään sulla on koulua? :O kun oot aamulla, päivällä ja illalla vielä tallilla :D

sohvi kirjoitti...

no koulunalku vaihtelee 8-puol 2 välillä ja loppumisaika on siinä 13-16 välillä :) Sitten meillä on aika pitkiä taukoja

Anne kirjoitti...

Tallit on koulun vieressä js eikös maanantaisin koulu ala vasta klo 12.00 et pitkämatkalaiset ehtii paikalle :) odotappas kun alkaa hukilla viikko ...huh,

siellä joskus opiskellu :)

sohvi kirjoitti...

Juu...:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat ! :) hyvin hyppäätte!! (:
ku meet kotiin niin tullaanko sua aina hakeman ruukista?

Anonyymi kirjoitti...

Tuuks kylälle sit ku kerkeet ?;)

sohvi kirjoitti...

ano1/ juu, ja nyt kun veli kulkee jyväskylä oulu väliä viikonloppusin niin luultavasti hänenkin kyytiä ruvetaan hyödyntämään :)
ano2/ kuka oot :D

Anonyymi kirjoitti...

haitko maajoukkueeseen tai aluevalmennukseen ja jos nii mille puolelle?:)

sohvi kirjoitti...

aluevalkkaan kenttäpuolelle :)

Anonyymi kirjoitti...

Mikset oo postaillu? :c

Reetta kirjoitti...

^No niinpä!!!1 >:((8

http://krrsu.blogspot.fi/2013/09/seitseman-kesakuvaa-haaste.html tee siis tuo.

sohvi kirjoitti...

Mulla on aika hyvät syyt miksen ole kirjotellut. Pyrin tekemään uutta postausta mahd. pian. Nyt on vähän muuta hommaa..niistä myöhemmin :)