maanantai 20. heinäkuuta 2015

Ekat hypyt omalla kentällä

Nyt ollaan saatu estekalustoakin jo ihan hyvin pihaan. Iskä on tehnyt taas aivan super hienoa työtä tolppien teon kanssa! Puomit odottavat vain maalausta...
Viikonloppuna starttaan ABC:llä estekisoissa lauantaina sekä sunnuntaina 100cm ja 110cm luokat. Ranan kanssa on ollut nyt kolmen viikon hyppytauko, joten otin tänään muutamia pomppuja.



Rakensin Annikan kanssa pysty-okseri sarjan, yksittäisen pystyn ja suunnanvaihto esteenä käytimme kavalettia. 
Rakennuksen jälkeen hain tamman tarhasta ja varustin. Kävelin alkukäynnit kentällä ja suunnittelin minkälaista yhdistelmää esteistä keksisin. Alkuraveilla Rana oli vähän hidas pohkeelle, samoin laukassa. Käskin laukassa tammaa pari kertaa kunnolla jalasta eteen, jonka jälkeen se heräsi tähän päivään ja alkoi tehdä hyvää työtä.



Otin ympyrällä pikkupystylle muutamia lähestymisiä molempiin suuntiin, yhdistäen kavalettia mukaan. Kun pieniäpomppuja oli useampi takana niin otin sarjankin mukaan, joka oli vielä myös aika pieni. 

Sarjan hyppäsin kaksikertaa ja tunsin sen olevan vähän nafti. Esteitä nostettiin ja sarjaväliä pidennettiin. Tulin muutaman kerran pikku "rataa"
Oikealta pysty, josta kavaletille, josta suunnanvaihdos vasempaan. Vasemmasta sarjalle, ja sarjalta vielä pystylle.


Kyllähän tämä oma kenttä ja estekalustolla helpottaa paljon, aivan mahtavaa :) Vielä tosiaan puomeille vain maalia pintaan. 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


mitä noissa sun saappaita on ,heijastimet? :) kiva kenttä

Unknown kirjoitti...

Hyvin menette ja apsilla nähdään!:)

sohvi kirjoitti...

ei oo heijastimet ku jesaria ku noi saappaat nii rikki :D

sohvi kirjoitti...

jees :)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä ostitte puomit?:)

Anonyymi kirjoitti...


Puukeidas myy edullisesti puomeja,Oulussa