sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Ohjasajoa ja ratsastelua

Viikolla treenattiin Vividan kanssa taas ohjasajoa. Mentiin ravissa jo ympyröitä ja kaareviä teitä. Neiti osasi homman todella hienosti ja oli jo varma omista askelistaan. Kauhea ajatella että ensi vuonna tuo pieni pallero saisi juosta kilpaa.. Ehkä se vielä joku päivä juokseekin!




Lauantaina käytiin mökkeilemässä ja nauttimassa elämästä hetken ilman hevosia, koiratkin pääsi pienen painostuksen jälkeen uimaan veneestä rantaan jonka jälkeen ne uskaltautuivat menemään itse veteen ja uimaan veljeni perässä. 



Tänään lastasimme Papun ja Ranan traikkuun ja ajelimme porukoitteni kanssa Virpiniemeen varmaan viimeisiä kertoja sillä kenttämme alkaa pian valmistumaan. Salaojat on jo kaivettu, putket hankittu ja kivituhka tulee luultavasti jo viikolla, JES! Aivan mahtava kun saa kotiin kunnon kentän eikä tarvitse aina lähteä ajamaan johonkin jos haluaa treenata kentällä. 
Ajelimme siis Takkulan kentälle. Ratsastin Ranan kunnolla läpi ja harjoittelin ensiviikonlopun kenttäkisojen kouluohjelmaa. 
Äiti humppaili Papun kanssa länkkäpenkillä, oli kyllä hieno nähdä äitinkin ratsastuksessa hyviä muutoksia, jotka sopii Papulle. Löysemmällä ohjalla ja painolla ohjausta. 




Perjantaina lähdemme siis Uuteenkaarlepyyhyn kenttäkisoihin, joissa starttaan tämän kauden ensimmäisen helpon. Ja otan nyt kypäräkameran mukaan niin saan teidänkin nähtäväksi maastosta videon!


11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kenttäkisoissahan ei saa enään pitää kypäräkameraa! alkuvuodesta sääntökoulutuksessa tästä sanottiin, ei edes maastossa!

sohvi kirjoitti...

saa pitää kun kysyy tuomarilta luvan :) ypäjälläkin monella oli kamera maastossa

Anonyymi kirjoitti...


niin oli:)

Anonyymi kirjoitti...


kivoja kuvia,vivida on syötävän suloinen <3

sohvi kirjoitti...

:3 ♡

anne kirjoitti...


Mukava kun äitikin oli päässyt kuviin :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat Papu ja Rana! Hauskan näköistä kun tuo koira ui kun sillä on niin paksu turkki :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Itselläkin kenttäprojekti suunnitteilla ja tuo pohjamateriaali askarruttaa. Mistä olette ostaneet kivituhkaa ja millainen hinta sille noin suurinpiirtein oli? Entä minkä kokoinen kentästä tulee? :) Omien kokemusten mukaan kivituhka olisi hyvä pohjana, mutta tuo hinta ja saatavuus ovat kysymysmerkkeinä vielä.

sohvi kirjoitti...

haha koko turkki jää pinnalle :D

sohvi kirjoitti...

en tiiä mistä meille kivituhka tulee, mutta tuhkan lisäksi tulee murske ja hiekka. hintoja en osaa sanoa yhtään. meille tulee 42x32m :)

Anonyymi kirjoitti...


meille ainakin Soralinkki Haukiputaalta oli halvin ja hinta oli sen mukaan paljonko tavaraa tarvitsi.kallein oli Viherrengas