sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Aaltokankaan alue-estekilpailut

Meillä kotona on kentän teko menossa, ja tänään estekisoissa taas oli todiste siitä kuinka kentän pohjan on oltava hyvä jos siinä haluaa hypätä.
Hevosilla suttasi takapäät, ja yksi ratsukko oli mennyt nurin... Ei hyvä!
Hyppäsin vain 110cm harjottelu mielessä, sillä valmennukset on ollut nyt aika vähällä niin kävimme vaan hyppäämässä luokan reeni mielessä.
Verkassa Rana oli todella hyvä. Se oli alusta asti positiivisella mielellä menossa eteenpäin, hyppäsi hyvistä paikoista ja tuntui hyvältä.


Radalla huonon pohjan vuoksi vanhat kammot alkoi ehkä hieman hakata takaraivossa enkä ratsastanut niin hyvin mitä oisi pitänyt. Tamma kyllä yritti kaikkensa vaikkei voinutkaan rehellisesti laukata kaarteiden läpi, vaan fiksuna hevosena vähän varoi pohjaa.
Rata oli hyvä, mutta takapään suttaamisen vuoksi kaarteessa kadotin rytmin ja sarjalle tullessa lähdimme liian kaukaa hyppyyn ja sen vuoksi otimme puomin mukaan. 
Selvisimme pikkupaniikissa radasta 4virhepisteellä.




Radan jälkeen suuntasimme takaisin kotiin tekemään kenttää ja jo kavaletteja.
Mahtava saada pihalle hyväpohjainen kenttä, jossa pääsee ihan urakalla treenaamaan.
Ainii, ja Vivida selviytyi tänään ohjasajosta hienosti ensimmäistä kertaa ilman taluttajaa, kohtahan se on aivan kärryihin valmis ;)


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


hei se paniikilta näyttänyt teidän rata :) yks puomi alas höh,paha oli se pikkutytön kumoon ratsastus onneksi ei sttunu mitään ja meni siellä joltain kuulemma jalka siis hevoselta

Anonyymi kirjoitti...

Inhottava tuollainen kenttä jota joutuu oikeasti varomaan ja silloinkaan ei ole varmuutta mennäänkö pystyssä vai vaakatasossa... Kuitenkin oli hieno rata varovaisuudesta huolimatta! Voisitko tehdä erillisen postauksen kentästä sitten kun vaan valmistuu :D PAKKO sanoa että upea ja näyttävä hevonen sulla on :)! Milloin sulla on kenttäkisat?

sohvi kirjoitti...

Jep, Ronjan kaatuminen oli aika inhottavan näköinen :/ Joo, mun kyllä pitää tehdä kentästä postaus! Seuraavat kenttäkisat on parin viikon päästä Uusikaarlepyyssä. Ja kiitos <3