sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kenttä P-SM kultaa !! osa 1/2

Huippu viikonloppu takana, mahtava hevonen, mukavia ihmisiä. Tämä viikonloppu taas todisti miksi rakastan kenttäratsastusta, aivan parasta.
Eilen, lauantaina starttasi kenttäkisojen ensimmäinen päivä. Aamupäivällä luvassa kouluosuus ja illalla rataesteosuus.
Oltiin letitetty Rana aamulla jo kotona, joten kisapaikalla kunnon kiillotusten jälkeen vain satula kyytille ja suittet päähän. Verkassa Rana oli todella hyvän tuntonen, laukka oli taas hitusen matkustelua, kun en oo vielä päässyt kunnolla kiinni siihen laukan ratsastukseen. Eli laukkatreeniä..
Rata oli kentällä pitkällä radalla. Alkurata meni ihan jees, paremmin kun Tervossa, uskalsin ratsastaa kunnolla. Loppuradasta tapahtui jotain mitä edes tuomarit ei ole koskaan nähnyt, nimittäin seuraava ratsukko syöksyikin kesken minun suorituksen radalle ja ratsasti tervehtimään tuomaria, kun olin menossa lopputervehykseen!!! Mietin pari kertaa että mitä helvettiä, mutta tuomarin rääkyessä toiselle ratsukolle komentaen tätä pois edestä, ja katsomoväen käskevän minun jatkaa rataa niiin selvittiin tilanteesta. Huhhuh, kaikkea sitä sattuu. Saatte nähdä sen tilanteen luultavasti videolla huomenna tai ylihuomenna! Tuomarit ottivat tilanteen kuitenkin arvostelussa huomioon. Prosentteja sain 63.8%.









Iltapäivällä oli luvassa rataesteet. Lähtöjärjestys oli sama, ja lähtönumeroni oli 13. Kävelessä rata oli aivan helpon tuntuinen, ja verkassakin Rana tuntui hyvältä. Kentällä se kuitenkin tajusi että on taas rata kohta edessä ja se alkoi pomppia ja stepata paikallaan. Sain lähtömerkin ja aloitin radan, pääsin jopa ykösesteen yli hallitusti kunnes tamma otti vallan. Roikuin ohjissa ja tähtäsin pohkeet ympärillä seuraavalle esteelle, tamma laukkoi radan puhtaasti korvat hörössä, perkule :D





Esteradalta pääsyämme Rana nykäsi kunnon riemupukit ja siinä naurun vallassa koitin olla ratsastamatta kenenkään päälle, ja koitin selvitä eläinlääkärin tarkastukseen, josta selvisimme ilman huomautuksia.

....Jatkoa tulossa

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


..jatkoa kiitos :) ja onnea

Tiina kirjoitti...

Onnea :) !

sohvi kirjoitti...

kiitos :)