torstai 24. lokakuuta 2013

Sairaslomaa..

Tänään oli kirjavan klinikka päivä kipeän jalan takia, tai siis voiko sitä kipeäksi sanoa. Epäsäännöllistä ontumista, muttei mitään ulospäin näkyvää vammaa. 
Ultrasta selvisi että ponilla on hankositeen yläkiinnityskohdassa pieni luukalvokohouma. 
Jalan puristusarkuus pitäisi olla poissa 2 viikon kuluessa. Nyt vain 3 viikkoa kävelyä, jonka jälkeen seuraavat 3 viikkoa käyntiä + 5-15min ravia. Ja jos kaikki menee hyvin niin tämän 6 viikon jälkeen voidaan palata normaaliin treeniin. 
Nyt vain paljon kävelyä ja metacam kuuria :)
Lisäksi eläinlääkäri Henkka totesi ponin lihavaksi, voihan masennus... Laihutusta siis myös luvassa runsaasti. Nyt vain pitää ite koittaa pysyä positiivisella mielellä ja hoitaa rakas kuntoon.

Tänään illalla käytiin Reetan ja Karkin kanssa kävelylenkki maastossa, josta Kirjava oli varsin mielissään. Se käveli reippaasti eteenpäin korvat hörössä vaikka pimeän metsän lätäköt olivatkin aika jännittäviä, siinäki kenttäponi.. :D
Kävelyn jälkeen pesin jalat, venyttelin, hieroin selän ja tutkin muutenkin Kirjavan kunnolla läpi. Tämän jälkeen se pääsi karsinaan syömään metacamia ja peacemakeria.





Olkaa hyvät laadukkaista kännykkäkuvista !

Nyt pitää laittaa elämäni tärkein asia kuntoon, Rakas pikku Kirjavani <3


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


<3

Eleonoora kirjoitti...

Voih voimia teille! <3 onneksi kirjavan pitäisi tulla pian kuntoon! Mulla taas vuokrahevonen ollut jo 6kk sairaana, kun sen hankoside meni paskaksi... Kyllä moneg päivät on mennyt itkiessä, koska jos el ei anna mitään toivoa seuraavalla ultrauksella omistajan mielestä on parempi se päästää vihreimmille laitumille :( joten tässä sitten odotetaan marraskuuhun jännityksellä ja toivotaan, että jalka on parantunut ! :-)

sohvi kirjoitti...

Kiitos, olihan tää mulle aika suuri säikähys kun ponilla ei oo ollu 3 vuoteen mitään vaivoja.. Mutta voimia sinnekkin ja toivotaan että kaikki menee oikeaan suuntaan :)

emmmi kirjoitti...

oivoi, tsemppii sinne et kaikki menis hyvin :)

sohvi kirjoitti...

kiitos :)

Merika kirjoitti...

Sait uuden lukijan!
Tsemppiä sulle :)

sohvi kirjoitti...

Kiitos ! :)