tiistai 15. lokakuuta 2013

Empire van't broekend !

Pinjalle oli tullut uusi hevonen ja minun piti tietty mennä koeajamaan tämä hieno otus.
Perusratsastelin Erkkiä (kyllä, maailman hirvein nimi, hyi Pinja) kentällä ensin kaikissa askellajeissa ja otus tuntui varsin mukavalta ja osaavalta. E haki alussa aika pitkää muotoa luonnostaan, mutta se piti vain nostaa sieltä etukyyrystä ylös. Vasempaan kierrokseen sitä sai ihan kunnolla ratsastaa, tuntui että kunto loppuu mutta loppua kohden ratsastettavuus parani huomattavasti. 


Laukassa mua vain nauratti, koska sen liikkeet olivat niin suuret ja omituiset että huhhuh... Pinja sitten yllytti minua ylittämään ristikkoa. Ja ristikon ylityksien jälkeen totesin vain hevosen olevan todella samanlainen kuin Papu. Eli se kolautteli vain ristikolle eikä vaivautunut nostamaan jalkojaan.







Pinja innostui nostamaan vähän estettä, jolloin hypyt paranivat ja saatiin E:n kanssa jonkinsortin yhteinen sävel !




Ja kun Pinja vielä nosti pystyä, niin E alkoi keskittyä paljon paremmin, malttoi odottaa hyppyä ja tuli hyviin paikkoihin. Siinä huomasin kuinka laadukas tuo hevonen on !


Ihana hevonen :) PINJA jos sun silmät ei särkyny tosta meiän menosta niin ilmottele niin tuun uudestaanki ;)

Papun kanssa ollaan reenailtu ihan normaalisti, paitsi että poni tänään yski kipeän oloisesti joten sitä pitää nyt seurailla..Syysloma alkaa perjantaina ja Papu lähtee Kivarin tallille, joten sieltä tulee varmasti postauksia :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


hieno on:)mikäs säkä?

sohvi kirjoitti...

joku 160cm :)

Sini kirjoitti...

Onks Pinjal blogia? Jos on nii sen osote ? xd

sohvi kirjoitti...

Eii ole :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavan näköinen hyppy!

Anonyymi kirjoitti...

Miten tää on jo myyty? Eikö Pinja tykännytkään?