sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Loma + kipeän jalan seurailua

Vihdoin ja viimein olen päässyt Ruukista kotiin ja Papu on asettunut hyvillä mielin Kivarin talliin. Karkki ja Papu tarhaavat yhdessä ja jätkät tulevat kyllä todella hyvin toimeen. Ihanat :)
(c) Reetta Ollila

Viime viikolla Papu säikäytti minut totaalisesti. Poni ei ole tosiaan ontunut eikä sairastellut kolmen vuoden aikana kertaakaan ja viime viikolla se ontui oikeaa etustaan. Kerkesin jo mielessäni nähdä kaiken kuntoutus helvetin, mutta tähän päivään asti olin kylmäillyt kipeää jalkaa sekä talutellut kirjavaa. Ja tänään poni liikkuikin puhtaasti, jes. Luultavasti se oli vain reväyttänyt jalkansa.


Tänään, eli sunnuntai aamuna äiti oli käynyt hoitamassa Papun ja minä menin tallille vähän ennen 12. Hain Kirjavan sisälle, hoidin kunnolla, nakkasin side-pullit päähän, liinan kiinni ja talutin otuksen kentälle. Tarkoituksena siis katsoa miten poni liikkuu...



Liinassa poni liikkui todella hyvin. Huomasi että se oli saanut olla kevyellä liikunnalla kun takajalat viuhuivat kohti taivasta aika makiasti useaan otteeseen :P Mutta hyvin juoksi Kirjava !








 









Juoksutuksen jälkeen käytiin Kirjavan kanssa pikkukävelyllä, jonka jälkeen suuntasimme talliin. Kävin jalat läpi, rasvasin pikkurivi kohdat. Nakkasin sadeloimen päälle ja vein ulos tarhailemaan Karkin kanssa. 
Laitoin tavarat omille paikoilleen, siivosin karsinan, annoin jätkille päiväheinät ja lähdin kottiin. 

Jospa sitä illalla uskaltais kiivetä kirjavan selkään ja kokkeilla miltä se tuntuu selästä pitkästä aikaa :3

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...



mistäs nuo uudet pääkapistukset?aika makeet

tirppa-liisa kirjoitti...


ihana kun saa lomailla kaverin kanssa :)

sohvi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
sohvi kirjoitti...

Kaviolasta :)

Anonyymi kirjoitti...

Osallistutko sää ruukin kisoihin 26.4 2014?

sohvi kirjoitti...

Aika varmasti joo :)