maanantai 27. elokuuta 2012

Kalajoki Venetsialaiset !

Huikee reissu takana, ei siis sijoitusten tai pärjäämisen kannalta vaan omien tavotteiden voittamisen. Jäi niin hyvä fiilis tuosta reissusta että ei voi sanoa muutakun, että hyvällä mielellä este PSM:meihin :)

Okeii, elikkä lähettiin perjantaina 7 aikaan aamulla kohti Kalajoen hiekkasärkkiä. Reetta oli tottakai messissä ja traikussa matkusti Papu ja valkonen Jopo.  Matka meni nopeaa ja olin jo loppu matkasta aivan kisafiiliksissä :D Kisapaikalle päästyämme Reetta lähti kävelyttämään Papua, äiti alkoi kuskaamaan purua Papun jabaan ja minä purin tavaroita iskän kanssa. Kun kaikki saatiin kuntoon pistettiin poni hetkeksi lepäämään jabaan ja mentiin Reetan kanssa katsomaan kisoja. Eka starttini lähestyi ja aloimme pistää Papua kuntoon. Menin luokan 100cm, verkka sujui normaalisti ja radalla Papu oli normaali super itsensä :) Rata oli puhas, mutta aika hidas. Miinusta radassa oli tosiaan hitaus, mutta plussaa ehdottomasti siisteys ja rauhallisuus. Varsin siisti rata :)

Radan jälkeen vietiin Papu jabaan hetkeksi, koska seuraavan starttini välissä oli nuortenhevosten-ja suokkien luokka. Tsekkasimme söpöt suokit ja lähdimme laittamaan pikkukirjavaa kuntoon. Suoraan sanoen jännitti hemmetisti seuraava rata, sillä se oli vasta toinen 110cm ja rata oli vaikea.. Paljon linjoja ja kaarevia ! Verkassa Papu oli huippu ja mukavasti säpäkkänä. Radalle menin innoissani, mutta odotin monia pudotuksia. Rata sujui hyvin ja kaikki hypyt olivat hyviä, eikä tullut kertaakaan APUAA tunnetta :D Radalta tultua mulla oli sellanen tunne että pyörryn, koska rata meni niin hyvin. Luulin että Papu puotti ainakin kolme pystyä alas, mutta kysyin serkultani nopeaa että montako se otti alas niin se sano et "Yhen otti, aivan super rata sohvi" Olin sillai aaaa ihana papu ! <3

           110cm (c) Ella Uusitalo

Radan jälkeen lähettiin Reetan kanssa viemään onnellisina onnellista ponia jabaan. Käytiin ensin kylmäämässä vähän tappijalkoja ja annettiin sitten päiväheinät ja kaurat jabaan. Poni vaikutti tyytyväiseltä. Illalla käytiin vielä kävelyttämässä Papu, antamassa iltaruuat ja iltapusut :D Tämän jälkeen lähdettiin valkoisella Jopolla kohti heseä :D:D: namnam läskit liikenteessä.

Lauantai aamulla herättiin 06.30. Polkasimme Reetan kanssa ruokkimaan poni ja jatkoimme sitten vielä hetken unia.  Hetken unien jälkeen pikainen aamupala ja kohti tallialuetta. Lähdin kävelyttämään Papua sillävälin kun Reetta putsasi karsinan. Tämän jälkeen varusteet päälle ja kohti kisapaikkaa. Menin lauantaina vain 100cm, eli ihan hyvällä rennolla fiiliksellä ponin selkään ja verkkaan. Verkassa Papu oli vähän löysä, mutta ok. Radalla herätin sen ja ratsastin reippaassa temmossa, sillä luokassa oli aika-arvostelu. Rata ei ollut niin siisti kuin perjantain radat ja se jäi tympimään eniten. Lisäksi nappasimme radalta 4 virhepistettä viimeisen pystyn pudotuksesta... Ärsytti, ei ois pitäny kaahottaa vaan vetästä siisti puhdas rata.

                      (c) Ella Uusitalo



Illalla kävin vielä ratsastelemassa Papulla, sillävälin kun Reetta heilu talikko kädessä jabassa. Hoidimme Papun kunnolla ja ruokimme. 8 aikaan illalla kisapaikalla oli joku seurojen jalkapallo turnaus juttu :D:D: Meillä oli oma joukkue joho kuulu minä, Reetta, Elli ja Ella, toki voitettiin ja meijä ois pitäny jatkaa viel finaaliin mut karattiin heselle :D::D:D:D:D

Sunnuntai aamulla oli taas Jopolla ponin ruokkiminen ja sitten takaisin mökkiin syömään aamupala. Tavaroiden pakkaus, mökin luovutus ja kisapaikalle meno. Ponin aamukävelytys ja hoplaa selkään ja kohti verkka-aluetta. Menin vain 110cm ja olin kyl niin innoissaan radasta. Se oli vaikea mutta oli vaan niin mahtava tunne perjantain kympistä :D Verkassa Papu oli hyvä ja radalla vielä parempi. Otimme tästä radalta yhden pudotuksen kun sekosin itse lähestymisessä ja poni ryykäs esteelle, mutta muuten rata oli tosi hyvä ! :) 

 
 
 
 
 
Joops, elikkäs aivan super kiva viikonloppu takana, kiitos Reetalle taas avusta!
 




Ei kommentteja: