perjantai 14. helmikuuta 2014

Jännitystä ja koirakuumetta

Vielä kuukausi... niin saatte tietää yhden ison muutoksen joka tulee mullistamaan kaiken. Liittyy Papuun, ratsastukseen ja minuun. Huhhuh en malta oottaa :)
Piristäkää mun tylsää viikonloppua vaikka kysymällä ask.fm ihan mitä vaan! Pääsette askiini vasemmas reunassa olevasta palkista.


Sitten tuohon koirakuumeeseen.. Apua. Mun oma shetlanninlammaskoira sai kaks pentua kaksvuotta sitten, ja toinen pentu Hercules jäi meille ja toinen Anastasia myytiin ihanaan kotiin. Niin nyt kun mulla on ollut vähän enemmän aikaa niin oon kerenny kattoa kaikkia vanhoja kuvia ja löysin meijä pennuista kuvia. Iski aivan kauhia pentukuume, voiku sais tollasen pienen karvapallon juoksemaan pitkin kämppää. 







Ja hyvää ystävänpäivää kaikille ! :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Apua miten sulosia shelttivauva kuvia, tui♥

Siskolla oli kanssa sheltti, joka näytti ihan tuolta emolta, mutta oli vaan isompi, koska oli poika. Tosin sen kuolemasta tulee pian 6 vuotta. :( Otin itselle kanssa sheltti uroksen tammikuussa ja se taas näyttä hieman tuolta tummemmalta pennulta. :D

Mutta aa, en kanssa malta odottaa mitä paljastat! :D

sohvi kirjoitti...

Haha :D sheltit on niin tuituiw ♥

Anonyymi kirjoitti...


voi luoja mitä ihania kuvia :) Hyvää Ystävänpäivää sinullekkin!

sohvi kirjoitti...

kiitos :)

Marjut kirjoitti...

Hommataanko yhessä karvapallot ja muutetaan koira soluun? Aiva oikiasti, muulaki hirvee koira/poni kuume, mut kerta jälkimäinen ei onnistu, niin entä sitten se toinen ? ;)

sohvi kirjoitti...

:DD

Sofia / nouw.com/fashionsituation kirjoitti...

en kestä miten söpöjä pentuja :D! vitsi tää sun blogis on kyl ihana ♥ tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :) banneri, ulkoasu, sun kirjotustyyli, kaikki nappaa! :)

fashionsituation.blogspot.com ♥