sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Ruukin alue-este kilpailut

Nyt olisi tarkoitus jatkaa blogiin aktiivista kirjoittamista!
Papu sai tosiaan klinikalta terveen ponin paperit, eli ei enää tarvitse huolehtia hiekkamahasta :)
Lauantaina oltiin Ruukin alue-estekilpailuissa. Aamulla lähdettiin aamutallin jälkeen ajelemaan porukoitten ja Pinjan kanssa kohti Ruukkia.
Kisapaikalla katottiin vähän aikaa muiden ratoja ja opettelin samalla 100cm radan. Äiti ja iskä oli laittamassa kirjavaa jo kuntoon kun tallustelimme Pinjan kanssa vinkalle. Loikkasin ponin kyytiin ja lähdettiin sitten kohti maneesia.
 
 
Verkassa Papu oli aika normaali, vähän hidas pohkeelle niinkuin aika verkassa. Radalla se piristy ja oli hyvä ratsastaa. Olisin voinut ratsastaa paremmat tiet, mutta koska olen nössö ja kaatumiskammoinen niin kiersin aika reiluilla teillä, joten emme mahtuneet palkittujen joukkoon. Omg.
Jos allaolevasta videosta huomaatte niin oikeassa kurvissa ennen kahdeksatta estettä Papulla luistaa toinen takajalka vähän ja meillä katoaa rytmi ja nykäsemme järkky loikan sille pystylle, mutta Papu hoitaa :D
 
 
 
 
 
^jalat solomusa :D
 
Sitten olikin 110cm vuoro. Siis eka kymppi tänä kautena! Tuloksena perusradalla kaks puomia alas. Omia vikoja, radassa ei ollut minkäänlaista tempoa. Ampumisia vain esteille ja tahdittomuutta. No mutta eka kymppi niin kyllähän sitä ymmärtää :D Varsinki kun mua jännitti niin perkuleesti.
 
 
 :D:D:D:DD
 
 
Saa nähdä mitä tästä kaudesta oikeesti tulee, musta on tullut niin arka. Siis ei mitenkään että pelottais esteiden koko tai jotku radat/tehtävät. Mua vaan ahistaa jos rikon ton kultakimpaleen hyrr. Ens viikonloppuna lähetään äitin kanssa Tuire Kaimion luentosysteemiin :)
Tämän viikon ajattelin mennä enemmän kaulanarulla, niinkuin tänäänkin illalla kävin maastossa kaulanarulla ja huui kun oli ihanaa. Eli alkuviikko kaulanarulla, keskiviikkona estevalmennus ja loppuviikko kaulanarulla, good idea !
Tässä vielä lauantaina metrin rata :)

 
 

6 kommenttia:

Tiia_ kirjoitti...

Yhhyy, tekin olitte Ruukissa :c Ois pitäny tulla ni olis nähny viimein teijätkin livenä ! :D

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin kyllä meni tuo metri :) ! Sama fiilis päälle ku viime kaudella.
Ootte kyllä huppuja :,) !

sohvi kirjoitti...

aaa hui kiitos :3

sohvi kirjoitti...

no höh tiia oisit tullu moikkaan !

Emmma kirjoitti...

hienoo sofia ! :) ja et oo ainakkaa ainut josta on tullu arka :DDD

sohvi kirjoitti...

voi meitä nössöjä :D