tiistai 2. huhtikuuta 2013

Infoa

Aamulla oli taas röntgen aika, jonka toivoin antavan meille luvan alkaa reenaamaan jo "normaalisti". Niin ei kylläkään käynyt, sillä kuvista ilmesi että hiekkaa on samanverran kuin ensimmäisen psyllum kuurin jälkeen! Eli kevyttä liikuntaa ja puolkiloa psylliumia päivässä poniin.. voi herrajumala. Kahden viikon päästä ois kenttäreenitkin, mutta ne jää taas välistä. Nyt tympii ei voi muuta sanoa. No mutta pääasia on nyt että kirjava saadaan kuntoon.



Tänään ajattelin käydä maneesissa vähän tuuppimassa ja testailemassa apuja, jotka oli vähän kadoksissa viime estevalmennuksessa, sekä OR:n kisoissa.
Lisäksi viikonloppuna olis naapuritallilla harjotus/seurakisat, joihin olisin ehkä menossa. Riippuu nyt miten ponin kanssa menee. Lauantaina koulukisat helppo A:1 ja sunnuntaina estekisat joissa vaan 100cm, kun ei saa hypyttää isoja. <- Papulle 100cm ei ole hyppy eikä mikään.

Saa nähdä meneekö seuraava postaus viikonlopulle, koska nyt illat menee ponin hoidossa ja opiskelussa. Paitsi jos joku ilta tallilla ei ois ketään paikalla, niin voisin tehä jotain videopöherrystä !

+ Viikonloppuna mulla on myös Karkin liikutusta ja hoitoa luvassa, kun Reetta on Jyväskylässä niin jos saan jonku frendin sinne mukaan kuvailemaan niin teen vähän Karkki postaustakin pitkästä aikaa.



8 kommenttia:

Emmma kirjoitti...

voi eii :( meijä molempien kirjavat on levossa :( no pää asia että saahaan ne kuntoon !

sohvi kirjoitti...

niiinpä:(

Anonyymi kirjoitti...

meinasikko tänä kautena kisata tolla karkilla? (:

sohvi kirjoitti...

Karkista ei taida olla enään kisaradoille, koska sitä ei olla reenattu oikeen mihinkään suuntaan :D Lisäksi sillä ei ole satulaa enkä ole sitä säännöllisesti käynyt ratsastamassa.

Hanna-Mari kirjoitti...

ooksää poistanu sen sun toisen blogin?

Anonyymi kirjoitti...

Onko kisoissa kahen luokan hyppääminen ja estetreeneissä käyminen sun käsitys kevyestä liikutuksesta? Ihme jos ei parane...

sohvi kirjoitti...

^ja mikähän sun ongelmas? Sää et tiedä mun ponista ja sen liikutus tarpeista yhtään mitään. Sen piti olla viime klinikka käynnin jälkeen jo kunnossa, mutta nyt "viimeisellä" kerralla ilmes että hiekkakertymää onkin vielä. Get a life!

Anonyymi kirjoitti...


jokainen omansa tuntee ja on yksilöllistä mikä on kevyttä liikuntaa teitä seuranneena teet varmasti sen mikä on ponille hyvästä,hiekkahoidossa pitää kyllä liikuttaa ja ratsut yleensäkkin saavat liian vähän liikettä,ei puhuta ratsastuskoulu hepoista